Television näyttötarkkuusasetuksen muuttaminen Xbox Onessa

Xbox One -konsoli tunnistaa television näyttötarkkuuden automaattisesti. Joskus harvoin konsoli ei ehkä tunnista television tarkkuutta oikein. Silloinkaan ei ole syytä huoleen. Näyttötarkkuuden muuttaminen on helppoa:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Näyttö ja ääni -kohdasta Kuvalähtö.
  5. Select TV:n resoluutio, ja valitse sitten 720p, 1080p tai 4K UHD sen mukaan, kumpi sopii televisiollesi paremmin. Huomautus Jos et näe televisiosi tarkkuutta, varmista, että TV-liitäntä -asetuksena on Automaattinen tunnistus.

Jos Xbox Onen näyttö pysyy tyhjänä tai mustana, lisätietoja ongelman vianmäärityksestä on ohjeaiheessa Vianmääritys tilanteissa, joissa ruutu tai näyttö on tyhjä Xbox One -konsolia käytettäessä.