Värin, taustan ja teeman mukauttaminen Xbox Onessa

Voit muuttaa Xboxin ulkoasua ja tunnelmaa muutamin eri tavoin.

Valitse väri

Oma värisi näkyy Xboxin ruuduissa ja korostuksissa.

Jos haluat valita oman värisi, avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Asetukset > Mukauttaminen > Oma väri ja tausta > Oma väri.

Valitse väri. Omat värisi seuraavat mukanasi, kun käytät mitä tahansa Xbox-konsolia.

Valitse tausta

Taustakuva näkyy siellä, missä sen pitäisikin olla eli aloitusnäytön taustalla. Taustakuvana voi toimia yhtenäinen väri, saavutuskuva, mukautettu kuva tai näyttökuva.

Jos haluat valita oman taustakuvasi, avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten Asetukset > Mukauttaminen ja siirry kohtaan Oma tausta.

Saavutuksia varten:

1. Valitse Saavutuskuva ja valitse sitten saavutus omista peleistäsi.
  2. Valitse Aseta taustaksi.

Mukautettujen kuvien tapauksessa:

1. Vie JPG- tai PNG-tiedosto USB-laitteelle ja liitä laite Xboxiin. (Voit käyttää myös DLNA-jakamista tämän toiminnon suorittamiseen.)
  2. Valitse Mukautettu kuva.
  3. Valitse Resurssienhallinta, valitse laite ja lopuksi kuva.
  4. Kun kuva näkyy, paina ohjaimen valikkopainiketta ja valitse Aseta taustaksi.

Näyttökuvien kohdalla:

1. Valitse Näyttökuva ja valitse sitten haluamasi kuva.
  2. Valitse Lisää toimintoja > Aseta taustakuvaksi.

Saavutuskuvat seuraavat mukanasi, jos käytät toista Xboxia, mutta muokatut kuvat ja näyttökuvat ovat käytössä vain konsolissa, johon ne on asetettu.

Muokattujen kuvien enimmäiskoko on 3 Mt, ja paras koko taustoille on 1920 x 1080. Jos haluat tyhjentää taustan, valitse taustaksi musta.

Valitse oma teemasi

Teemoiksi voidaan määrittää tumma tai vaalea, ja ne voidaan myös ajoittaa.

Voit määrittää teeman seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Asetukset > Mukauttaminen.
  2. Valitse Teema ja liike.
  3. Valitse Tumma tai Vaalea tai ajoita teeman vaihtuminen vuorokaudenajan tai auringonnousun tai -laskun aikojen mukaan.

Teemat säilyvät konsolilla, jolle ne on asetettu.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Värin, taustan ja teeman mukauttaminen Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?