Kaiuttimien ääniasetuksien valitseminen Xbox Onessa

Jos kytket Xboxin pelkästään televisioosi, sinun ei tarvitse muuttaa ääniasetuksia, koska sekä ääni että video kulkevat televisioon samaa HDMI-kaapelia pitkin. Jos kuitenkin käytät äänivastaanotinta tai muuta äänentoistojärjestelmää, kannattaa ääniasetuksia ehkä muuttaa. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Yleiset > Äänenvoimakkuus ja äänilähtö:

HDMI-ääni – Pidä asetuksena Stereo pakkaamaton, ellei HDMI-kaapelia ole kytketty vastaanottimeen, joka pystyy käsittelemään pakkaamattomia 5.1- tai 7.1-signaaleja tai bitstream-muotoja. Jos vastaanottimesi toimii kaikkien näiden formaattien kanssa, valitse vaihtoehto, joka sopii omalle järjestelmällesi.

Optinen ääni – Jos sinulla ei ole optista (SPDIF) kaapelia kytkettynä äänivastaanottimeen, sinun ei tarvitse välittää tästä asetuksesta. Jos on, valitse äänijärjestelmääsi vastaava asetus.

Bitstream formaatti – Kun olet määrittänyt HDMI-äänen tai optisen äänen asetukseksi Bitstream ulostulo, voit valita jommankumman näistä formaateista. Näitä formaatteja käytetään yleensä yhteensopivien äänivastaanottimien tai optisten kuulokkeiden kanssa. Muodot, joissa on merkintä "HDMI only" (vain HDMI-käyttöön), kytkevät optisen äänen pois käytöstä.

Huomautus: Jos valitset DVI TV -näyttöasetuksen kohdassa TV- ja näyttöasetukset > Videon tarkkuus ja reunojen poisto, voit toistaa ääntä vain optisen äänen mutta et HDMI:n kautta.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Kaiuttimien ääniasetuksien valitseminen Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?