Kaiuttimien ääniasetuksien valitseminen Xbox Onessa

Jos liität Xboxin televisiovastaanottimeen, sinun ei tarvitse tehdä mitään muutoksia ääniasetuksiin, koska sekä ääni- että videokanava menevät televisioon saman HDMI-kaapelin kautta. Jos kuitenkin käytät äänivastaanotinta tai muita ääniasetuksia, kannattaa ehkä muuttaa ääniasetuksia. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Näyttö ja kuva > Äänen ulostulo:

HDMI-ääni: Pidä tämän asetuksina Pakkaamaton stereo, jollei HDMI-kaapeli ole liitettynä vastaanottimeen, joka voi käsitellä pakkaamattomia 5.1- tai 7.1-muodon signaaleja tai bittivirtaa. Jos vastaanottimesi toimii kaikkien näiden formaattien kanssa, valitse vaihtoehto, joka sopii omalle järjestelmällesi.

Optinen ääni – Jos sinulla ei ole optista (SPDIF) kaapelia kytkettynä äänivastaanottimeen, sinun ei tarvitse välittää tästä asetuksesta. Jos on, valitse äänijärjestelmääsi vastaava asetus.

Bitstream formaatti – Kun olet määrittänyt HDMI-äänen tai optisen äänen asetukseksi Bitstream ulostulo, voit valita jommankumman näistä formaateista. Näitä formaatteja käytetään yleensä yhteensopivien äänivastaanottimien tai optisten kuulokkeiden kanssa. Muodot, joissa on merkintä HDMI only (vain HDMI-käyttöön), kytkevät optisen äänen pois käytöstä.

Huomautus Jos valitset DVI TV -yhteysasetuksen kohdassa Videon ulostulo, et voi käyttää HDMI-tasoista vaan pelkästään optista ääntä.