Xbox Onen takautuva yhteensopivuus: usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mistä näen, mitkä pelit ovat takautuvasti yhteensopivia?

Tarkista saatavilla olevien pelien luettelo. Älä myöskään unohda äänestää pelejä, joita haluat mieluiten pelata Xbox Onella!

Miten voin avata Xbox 360 -ilmoituksia?

Paina ja pidä painettuina samanaikaisesti painikkeita Näytä ja Valikko .

Voinko pelata Xbox 360:llä pelaavien ystävieni kanssa, kun pelaan Xbox Onella?

Kyllä. Kunhan kaikki pelaavat samaa peliä.

Ovatko Xbox 360:n avatar-hahmot ja saavutukset näkyvissä?

Jep. Avatarit ja saavutukset on käytettävissäsi, kun kirjaudut Xbox Oneen.

Miten voin poistaa Xbox 360 -pelit ja -profiilit, jotka on tallennettu Xbox One -konsoliin?

Voit poistaa kaikki konsoliin tallennetut Xbox 360 -pelit ja -profiilit seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Järjestelmä > Tallennustila ja sitten Tyhjennä paikallinen 360-tallennustila.
    Tämä ei vaikuta pilvipalveluun tallennettuihin peleihin tai Xbox One -peleihin ja -profiileihin.

Voinko kirjautua sisään Xbox 360- ja Xbox One -konsoleihin samaan aikaan?

Kyllä. Et kuitenkaan voi olla kirjautuneena useaan Xbox Oneen tai useaan Xbox 360:een.

Minulla on ongelmia Xbox 360:n pelin ostamisessa tai lataamisessa Xbox Onelle.

Lue ohjeita tähän tilanteeseen kohdasta Microsoft Store -ostojen vianmääritys.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Onen takautuva yhteensopivuus: usein kysytyt kysymykset" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?