Mukauta aloitusnäyttöä

Lisää suosikkipelisi ja parhaat Xbox-ystäväsi aloitusnäyttöön ja seuraa näihin liittyviä uusimpia tietoja ja toimintoja.

Pelilohkoissa voidaan näyttää esimerkiksi saavutuksia, joita tavoittelet, klubeja, joista saattaisit pitää, sekä aktiviteettisyöteilmoituksia pelistä. Ystävälohkoissa on muun muassa pelaajapisteiden päivityksiä, viimeisimpiä pelileikkeitä ja näyttökuvia sekä pikatoimintoja, kuten kutsuminen seurueeseen.

Jos haluat lisätä pelilohkon aloitusnäyttöösi, siirry minkä tahansa sellaisen peliruudun kohdalle, joka on jo aloitusnäytössäsi, oppaassa tai peleissä ja sovelluksissa. Paina sitten valikkopainiketta ja valitse Lisää aloitusnäyttöön. Voit myös lisätä pelilohkoja mistä tahansa pelihubista.

Jos haluat lisätä ystävälohkon aloitusnäyttöösi, siirry ystävän profiiliin tai hänen profiilikorttiinsa oppaassa ja valitse Lisää aloitusnäyttöön.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Mukauta aloitusnäyttöä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?