Xbox One -konsolin määrittäminen digitaalisesti Xbox-sovelluksen avulla

Sinun ei tarvitse odottaa, että Xbox One -konsoli suorittaa järjestelmäpäivityksen loppuun, vaan voit suorittaa digitaalisen määrityksen mobiililaitteessa olevan Xbox-sovelluksen avulla.

Huomautus Suorita tällä sivulla esitetyt toimet mobiililaitteella. Digitaalinen määritys ei ole mahdollista tietokoneella, vaan se on suoritettava joko konsolilla tai Apple- tai Android-mobiililaitteella.

Musta asetusten määritysnäyttö, jossa on QR-koodi ja Määritä asetukset Xbox-sovelluksella -teksti.

Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Siirry avatulla selaimella osoitteeseen http://aka.ms/xboxsetup, joka näkyy päivitysnäytössä, tai käytä kamerasovellusta ja QR-koodia.

Huomautus On suositeltavaa, että kirjoitat päivitysnäytössä olevan koodin muistiin. Sinun on syötettävä tämä koodi sovellukseen, kun olet kirjautunut sisään.

2. Valitse Tervetuloa Xboxiin näytössä Jatka asennusta Xbox-sovelluksessa napauttamalla.

Huomautus Jos sinulla ei vielä ole Xbox-sovellusta puhelimessasi, sinulle tulee kehotus asentaa se.

3. Kirjaudu Xbox-sovellukseen ja anna sitten päivitysnäytössä ollut koodi.
  4. Vastaa näyttöön tuleviin kysymyksiin, kunnes digitaalinen määritys on suoritettu loppuun.
  5. Palaa takaisin käyttämään konsolia. Kun järjestelmäpäivitys on valmis, sinua pyydetään ottamaan käyttöön Xbox-sovelluksesi asetukset. Valitse Kyllä jatkaaksesi.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox One -konsolin määrittäminen digitaalisesti Xbox-sovelluksen avulla" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?