Levy- ja Blu-ray-asetukset

Huomautus Tällä sivulla kuvataan peli-, musiikki- tai elokuvalevyn toistamiseen liittyvät perusasetukset Xbox One -konsolissa. Jos etsit ratkaisuja levyn toistoon liittyviin ongelmiin, perehdy ohjeaiheeseen Xbox Onen levyn toisto-ongelmien vianmääritys.

Jos haluat määrittää konsolin ääniasetukset, perehdy ohjeaiheeseen Xbox One -konsolin kaiuttimen ääniasetusten määrittäminen.

Levy- ja Blu-ray-asetuksilla voit hallita Xbox One -konsolin levyjen toistotoimintoja. Tarjolla on kolme perusasetusta:

• Levyasetukset
  • Blu-ray-asetukset
  • Kieliasetukset

Pääset määrittämään näitä asetuksia seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Laitteet ja suoratoisto.
  3. Valitse joko Levy tai Blu-ray säätääksesi asetuksia.

Levyasetukset

Seuraavilla asetuksilla hallitaan konsolin toimintoja, kun siihen asetetaan levy:

• Levyn toistaminen automaattisesti
    Jos valitset tämän asetuksen, levyn toistaminen aloitetaan automaattisesti, kun levy asetetaan konsoliin.
  • Jatka toisto
    Jos valitset tämän asetuksen, soitin muistaa kohdan, jossa keskeytit levyn katselemisen. Levyn katselemista jatketaan samasta kohdasta.

Blu-ray-asetukset

Seuraavat lisäasetukset ovat saatavilla Blu-ray-soittimelle:

• Dolby Digital dynaamisen alueen ohjaus
    Tällä asetuksella otetaan käyttöön täysimittainen ääni tai muokataan ääntä siten, että äänenvoimakkuus säilyy yhdenmukaisena jopa äänekkäimmissä toimintakohtauksissa.
  • Ota käyttöön BD Liven parantaaksesi Blu-ray-toistoa
    Tämä asetus sallii lisäominaisuuksia ja sisältöä BD Live-palvelun kautta.
  • Pysyvä tallennustila
    Tällä asetuksella voit tyhjentää konsolin välimuistiin tallennetut Blu-ray-tiedot.
  • Salli vastaanottimen purkaa ääni
    Käytä tätä asetusta, jos kotiteatteria-järjestelmä käyttää äänitiedostomuotoa kuten Dolby Atmosta tai DTS:X:ää.

Kieliasetukset

Seuraavat kieliasetukset ovat saatavilla levyvalikoille:

• Valikko
    Valitse elokuvavalikkojen kieli.
  • Ääni
    Valitse elokuvan ääniraidan kieli.
  • Tekstitys
    Valitse elokuvan tekstityksen kieli.

Huomautus Nämä kieliasetukset ovat oletusasetuksia, joita kaikki elokuvat eivät välttämättä tue.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Levy- ja Blu-ray-asetukset" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?