Pelien verkossa siirtämisen käyttöönotto

Siirto verkossa -toiminnon avulla voidaan kopioida pelejä ja sovelluksia yhdestä Xbox-konsolista toiseen, kunhan konsolit ovat samassa kotiverkossa. Näin suoritettu kopiointi voi olla nopeampaa kuin toisen kopion lataaminen samasta pelistä tai sovelluksesta. Jos sinulla on käytön mukaan laskutettava Internet-yhteys, näin voit myös säästää rahaa.

Lähde- tai kohdekonsolina voi olla mikä tahansa Xbox One (alkuperäinen Xbox One, Xbox One S ja Xbox One X).

1. Valitse Xboxissa, josta haluat kopioida sisältöä, Asetukset > Verkko > Siirto verkossa ja valitse valintaruutu verkossa siirtämisen sallimiseksi. Tällöin Xbox näkyy kaikissa samassa verkossa olevissa muissa konsoleissa.
  2. Kun olet sallinut sisällön siirtämisen "isäntänä" toimivasta Xboxista, käynnistä konsoli, johon haluat kopioida pelejä ja sovelluksia, ja siirry samalle asetussivulle. Xboxisi pitäisi näkyä luettelossa.
  3. Valitse Xbox, josta haluat kopioida sisältöä, valitse kopioitavat kohteet ja valitse sitten Kopioi valitut.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelien verkossa siirtämisen käyttöönotto" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?