Virhe valittaessa 4K UHD -tarkkuutta konsolissa Xbox One X tai Xbox One S

Saat seuraavan virhesanoman, kun valitset näyttöasetuksissa 4K UHD -tarkkuuden:

Se ei toiminut

Televisiosi tukee 4K-tarkkuutta, mutta ei 60 Hz:n taajuudella. Sisältöä ei voi skaalata 4K-tarkkuuteen, mutta joissakin televisioissa voit kuitenkin edelleen toistaa 4K- ja HDR-sisältöjä. Voit tarkistaa, mitä televisiosi tukee, valitsemalla 4K TV:n tiedot.

Tämä virhe ilmenee, kun konsoli havaitsee, että televisiosi tukee 4K-tarkkuutta, mutta ei tue 60 Hz:n virkistystaajuutta. Pystyt mahdollisesti toistamaan 4K-sisältöä muilla virkistystaajuuksilla, mutta et pysty skaalaamaan järjestelmää, pelejä ja sovelluksia 4K-tarkkuuteen.

Ratkaisu

Lisätietoja sen selvittämisestä, mitä televisio kertoo konsolille 4K-ominaisuuksistaan, on ohjeaiheessa Television 4K- ja HDR-toimintojen tarkistaminen konsoleissa Xbox One X ja Xbox One S. 4K TV:n tiedot -näkymästä näet muutokset, kun kokeilet erilaisia asioita:

• Varmista, että HDMI-kaapeli on kiinnitetty oikeaan porttiin televisiossa. Jotkut 4K-televisiot tukevat tietyissä HDMI-porteissa ainoastaan niiden täysiä 4K-ominaisuuksia. Tarkista television käyttöoppaasta, onko televisiossa erityisiä 4K HDMI -portteja, tai kokeile eri portteja.
  • Tarkista television asetusvalikko. Televisiossa saattaa olla erikoistila, jolla hallitaan television virkistystaajuutta. Tarkista television käyttöoppaasta, onko sinun muutettava television asetuksia.
  • Varmista, että käytät Xbox One X- tai Xbox One S -konsolin mukana tullutta HDMI-kaapelia.
  • Kokeile toista HDMI-kaapelia. Kaapelin täytyy olla joko HDMI High Speed- tai HDMI Premium -sertifioitu.
  • Liitä televisio konsolin Xbox One X tai Xbox One S mukana toimitetulla HDMI-kaapelilla suoraan televisioon. Jotkin AV-vastaanottimet tai muut videolaitteet eivät ehkä välitä signaalia televisioon tai konsoliin oikein. Sinun on tämän lisäksi käytettävä HDMI High Speed- tai HDMI Premium -sertifioituja kaapeleita sekä konsolin ja vastaanottimen että vastaanottimen ja television välillä.

Osa televisioista ei valitettavasti tue 4K-tarkkuutta 60 Hz:n taajuudella. Varmista tämä television käyttöoppaasta.