Siirry pääsisältöön
Jaa tämä sivu

Hanki ohjeita Xbox Onen käyttämiseen.

Ennen vastauksien hakemista verkosta tarkista Xboxin Xbox-avustajasovellus. Löydät vihjeitä oman toimintasi perusteella, ohjevideoita ja neuvoja, yleisimpien pulmien ratkaisuja, Xbox Live -palvelun tilan ja paljon muuta.

  1. Avaa opas painamalla ohjaimen valikkopainiketta  ja valitse sitten Järjestelmä.
  1. Valitse Xbox-avustaja.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Hanki ohjeita Xbox Onen käyttämiseen." vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?

Jaa tämä sivu