Hanki ohjeita Xbox Onen käyttämiseen Xbox-avustajan avulla

Video: Etsi vastauksia ja vihjeitä Xbox-avustajasta

Katso video, Etsi vastauksia ja vihjeitä Xbox-avustajasta. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Ennen vastauksien hakemista verkosta tarkista Xboxin Xbox-avustajasovellus. Löydät vihjeitä oman toimintasi perusteella, ohjevideoita ja neuvoja, yleisimpien pulmien ratkaisuja, Xbox Live -palvelun tilan ja paljon muuta.

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta  ja valitse sitten Järjestelmä.
  2. Siirry vasemmalla sauvalla alaspäin kohtaan Xbox-avustaja. Tee valinta A-painikkeella .
    • Valitse Oma Xbox-avustaja, jotta löydät ratkaisuja yleisimpiin ongelmiin ja voit tarkistaa palvelun tilan.
    • Valitse Get Help (Hae ohjeita), niin voit tutkia ja etsiä ohjeartikkeleita.
    • Valitse Tips (Vinkkejä) mitä tahansa aihetta varten konsolisi asetusten määrittämisestä pelin vaiheittaisiin ohjeisiin.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Hanki ohjeita Xbox Onen käyttämiseen Xbox-avustajan avulla" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?