Pelien ja sovellusten ryhmittäminen Xbox Onessa

Video: Pelien ja sovellusten ryhmittäminen Xbox Onessa

Katso video Pelien ja sovellusten ryhmittäminen Xbox Onessa. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Muistatko kiinnitykset? Ne ovat edelleen tallella, mutta nyt ne ovat ryhmässä, jollaisia voit luoda useita, niin helpotat suosikkipeliesi ja -sovellustesi löytämistä.

Voit nähdä kiinnitykset ja muut ryhmät avaamalla oppaan painamalla Xbox-painiketta ja siirtymällä sitten peleihisi ja sovelluksiisi. Ryhmät ovat edessä ja keskellä.

Tee uusi ryhmä. Voit myös valita See all (Näytä kaikki), niin voit tarkastella kaikkia pelejäsi ja sovelluksiasi ja nähdä sekä hallita kaikkia ryhmiä.

Onko sinulla useita kilpa-ajopelejä tai avaruuspelejä? Tee ryhmä seuraavasti, niin saat pidettyä ne kaikki siistissä näkymässä:

1. Valitse Ryhmissä Luo ryhmä.
  2. Nimeä ryhmä.
  3. Valitse pelit ja sovellukset, jotka haluat lisätä ryhmään. Voit lisätä pelejä milloin tahansa.

Korosta ryhmää ja paina sitten ohjaimen valikkopainiketta , niin voit esimerkiksi lisätä kyseisen ryhmän aloitusnäyttöön, nimetä sen uudelleen, liikutella sitä ryhmiesi luettelossa tai poistaa sen.

Jokainen peli ja sovellus voi kuulua useaan ryhmään.

Voit myös muuttaa ryhmän kohteiden järjestystä seuraavasti:

1. Korosta peliä tai sovellusta.
  2. Paina valikkopainiketta ja valitse Move (Siirrä).
  3. Kiinnitä kohde siirtämällä se suuntaohjaimella uuteen kohtaan ja painamalla sitten A-painiketta .

Haluatko aloittaa alusta? Poista ryhmäsi. Tällöin kaikki luomasi ryhmät poistetaan ilman, että niissä oleviin peleihin ja sovelluksiin kohdistuu mitään vaikutusta.

Kiinnitysryhmät ja muut luomasi ryhmät pysyvät profiilissasi alkuperäisten kiinnitysten tavoin, joten näet ne, kun kirjaudut sisään millä tahansa Xbox One -konsolilla.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelien ja sovellusten ryhmittäminen Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?