HDR-sisältö Xbox One X- ja Xbox One S -konsolissa

Xbox One X- tai Xbox One S -konsoli pystyy näyttämään 4K- ja HDR-sisältöä. Sinulla on kuitenkin oltava HDR-sisältöä tukeva 4K-televisio, jotta voit nauttia HDR-sisällön eloisista väreistä.

Video: 4K:n ja HDR:n määrittäminen ja asetukset

Katso video 4K:n ja HDR:n määrittäminen. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Mikä HDR on?

HDR on lyhenne sanoista High Dynamic Range. Konsoleiden Xbox One X ja Xbox One S HDR:n avulla televisio voi näyttää syvempiä värejä ja rikkaampia kontrasteja, jolloin kuva näyttää elinvoimaisemmalta ja realistisemmalta kuin tavallisessa HDTV:ssä. Jos haluat kokea todellisen HDR-tarkkuuden, käytä HDR Ultra HD Blu-ray -levyjä, videosuoratoistosovelluksien HDR-sisältöä ja HDR-pelejä.

On olemassa kaksi HDR-muotoa, joita TV-valmistaja voi tukea: HDR10 ja Dolby Vision. Xbox One X- ja Xbox One S -konsolien HDR-sisällön esittämistä varten televisiovastaanottimesi täytyy tukea HDR10:tä ja/tai Dolby Visionin uusinta versiota. Voit selvittää, tukeeko televisiosi Dolby Visionia Xboxilla, tarkistamalla Asetukset-kohdasta 4K-television tietosivun tai tästä linkistä.
Huomautus Linkitetty sivu on ainoastaan englanniksi.

Lisätietoja on ohjeaiheessa 4K- ja HDR-sisällön vianmääritys Xbox One X- ja Xbox One S -konsolissa.

HDR:n käyttöön ottaminen

Tarkista aluksi televisiosi asetusvalikoista, että HDR ja/tai Dolby Vision on varmasti otettu käyttöön. Televisiosi täytyy myös tukea HDR10-mediaprofiilia voidakseen toistaa tavallista HDR:ää tai Dolby Visionin uusinta versiota voidakseen näyttää Dolby Vision-sisältöä.

Huomautus Jotkin televisiot voivat vaatia laiteohjelmistopäivityksen.

Avaa seuraavaksi opas painamalla Xbox-painiketta , siirry kohtaan Järjestelmä > Asetukset, valitse Näyttö ja ääni > Videon ulostulo ja sitten Videotilat. Sekä Salli 4K- ja Salli HDR ja/tai Salli Dolby Vision tulisi olla valittuina asetuksissa, jos haluat HDR:n käyttöön.

Jos toistat HDR-sisältöä, mutta se ei näy HDR-muodossa, lisätietoja on ohjeaiheessa 4K- ja HDR-sisällön vianmääritys Xbox One X- ja Xbox One S -konsolissa.

Jos haluat tietoja siitä, mitä TV:lläsi voi tehdä, katso ohjeaihetta Tukevatko televisioni ja Xbox-konsolini 4K:ta ja HDR:ää?

Lisätietoja 4K:sta on ohjeaiheessa Mikä on 4K?.

Huomautus Sinulla täytyy olla Xbox One X- tai Xbox One S -konsoli ja 4K TV, jotta voit katsoa 4K- ja HDR-sisältöä. Jos et ole varma, vastaako laitteistosi vaatimuksia, saat lisätietoja konsolin ja television tarkistamisesta ohjeaiheesta 4K- ja HDR-sisällön vianmääritys konsoleissa Xbox One X ja Xbox One S.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "HDR-sisältö Xbox One X- ja Xbox One S -konsolissa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?