Xbox One -päivityksen esiversio-ohjelmasta poistuminen

Yleistä

Jos olet myymässä tai lahjoittamassa Xbox-konsoliasi tai et vain halua enää osallistua, sinun tulisi poistaa se päivityksen esikatseluohjelmasta ennen konsolin myymistä tai lahjoittamista toiselle henkilölle. Jos olet jo myynyt tai lahjoittanut Xbox-konsolisi, voit käynnistää Xbox Insider -keskussovelluksen toisella konsolilla tai Windows 10 -tietokoneella ja seurata näitä samoja ohjeita.

1. Käynnistä Xbox Insider -keskus Xbox One -konsolissasi tai Windows 10 -tietokoneella.
  2. Valitse aloitussivulla Asetukset.
  3. Valitse Manage devices (Hallitse laitteita) ja valita niistä se, jonka haluat poistaa ohjelmasta.
  4. Valitse Valmis.

Huomautus: Tämä prosessi kestää noin 10 minuuttia. On hyödyllistä tietää sarjanumero tai edellisen konsolin nimi, jotta voidaan varmistaa, että poistat oikean konsolin.

Xbox-konsolillesi voidaan poistoprosessin osana suorittaa tehdasasetusten palautus. Jos tehdasasetusten tekeminen vaaditaan, pelejä ja sovelluksia ei poisteta, mutta konsoliin tallennetut profiilit tai järjestelmäasetukset palautetaan, kun päivitys on päättynyt.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox One -päivityksen esiversio-ohjelmasta poistuminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?