Uloskirjautuminen Xbox One -konsolista

Uloskirjautuminen Xbox Live -profiilistasi, jos vastaat tällä hetkellä konsolin hallinnasta

Huomautus Kun konsoliin on samalla kertaa kirjautunut useita käyttäjiä, konsolin hallinnasta vastaa heistä vain yksi. Jos et näe pelaajakuvaasi näytön vasemmassa yläkulmassa, et vastaa konsolin hallinnasta.

1. Avaa opas palaamalla aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
  2. Valitse tilisi, paina ohjaimen A-painiketta ja valitse sitten Kirjaudu ulos.

Profiilisi tallennetaan ja voit käyttää sitä taas, kun seuraavan kerran kirjaudut sisään konsoliin. Jos et usko käyttäväsi kyseistä konsolia uudelleen, voit poistaa tilisi konsolista.

Uloskirjautuminen Xbox Live -profiilistasi, jos et vastaa konsolin hallinnasta

Jos konsolin hallinnasta vastaa joku muu, voit kirjautua ulos Xbox Live -profiilistasi seuraavasti:

1. Avaa opas palaamalla aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
  2. Valitse Vaihda profiilia.
  3. Avaa opas uudelleen painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Kirjaudu sisään. Valitse tilisi ja sitten Kirjaudu ulos.

Profiilisi tallennetaan ja voit käyttää sitä taas, kun seuraavan kerran kirjaudut sisään konsoliin. Jos et usko käyttäväsi konsolia uudelleen, voit poistaa tilisi konsolista.

Huomautus Jos olet tallentanut salasanasi konsoliin, kuka tahansa samaa konsolia käyttävä henkilö voi kirjautua sisään tiliisi. Jos haluat estää muita samassa taloudessa asuvia käyttämästä tiliäsi luvatta, voit lisätä sisäänkirjautumista varten kuusinumeroisen todentamisavaimen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Uloskirjautuminen Xbox One -konsolista" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?