Tietoja virransäästö- ja pikakäynnistystiloista

Voit määrittää Xbox One -konsolin käyttämään joko pikakäynnistystilaa tai virransäästötilaa.

Pikakäynnistystila

Kun olet määrittänyt pikakäynnistyksen, voit tehdä seuraavaa:

• Käynnistää laite nopeammin.
  • Herättää äänikomennosta (jos niitä voi käyttää)
  • Käynnistää TV:n tai digiboksin konsolin kanssa.

Muuttaaksesi tätä asetusta:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Virta ja käynnistyminen.
  3. Valitse Virrankäytön tila ja käynnistyminen, ja valitse sitten virtatilan avattavasta valikosta muuttaaksesi asetusta.

Virransäästö

Virransäästötilassa konsoli on sammutettu energian säästämiseksi. Tässä tilassa:

• Konsoli käynnistyy 45 sekunnissa.
  • Konsoli käynnistetään painamalla Xbox-painiketta .

Muuttaaksesi tätä asetusta:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Virta ja käynnistyminen.
  3. Valitse Virrankäytön tila ja käynnistyminen, ja valitse sitten virtatilan avattavasta valikosta muuttaaksesi asetusta.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Tietoja virransäästö- ja pikakäynnistystiloista" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?