Levyn poistaminen Xbox One -konsolista manuaalisesti

Jos et voi poistaa levyä Xbox One X-, Xbox One S- tai alkuperäisestä Xbox One -konsolista, kokeile seuraavaa.

Ratkaisu 1: Käynnistä uudelleen ja poista sitten

1. Paina ohjaimen Xbox -painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä ja valitse sitten Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Uudelleenkäynnistyksen jälkeen paina levyaukon viereistä poistopainiketta poistaaksesi levyn.

Jos Xbox on lukittu, paina ja pidä konsolin etuosassa olevaa Xbox-painiketta painettuna , kunnes se sammuu. Paina Xbox-painiketta uudelleen käynnistääksesi konsolin uudelleen ja paina sitten poistopainiketta.

Ratkaisu 2: Käytä paperiliitintä

Tämä video esittelee levyn poistamisen alkuperäisen Xbox Onen asemasta paperiliittimen avulla.

Videon ohjeet ovat seuraavat:

1. Tärkeää Irrota virtajohto ja muut johdot.
  2. Suorista suuri paperiliitin. Tavallisen paperiliitin on liian lyhyt. Liittimen tulee olla vähintään 2 tuuman pituinen (noin 5 senttimetriä).
  3. Aseta paperiliittimen pää poistoaukkoon, joka sijaitsee kaikissa Xbox One -konsoleissa konsolin vasemmassa seinässä, levyaukon kulman takana.
    Reikä on hankalinta löytää Xbox One S:ssä, jonka vasen puoli on reikäinen säleikkö. Aloita aukosta, joka on toinen oikealta ja toinen alhaalta.
Xbox One S

Alkuperäisessä Xbox Onessa etsi reikä välillä vasemmanpuoleisten säleiden välistä, aivan langattomien ohjainten yhdistämispainikkeen alapuolelta. Säleiden kulman vuoksi sinun on oltava suoraan konsolin reunaa vastapäätä, jotta voisit nähdä reiän.

Kuva kädestä, joka pitelee suurta suoristettua paperiliitintä. Paperiliittimen suoristettu pää on suunnattu Xbox One -konsolin vasemmalla puolella olevien tuuletinaukkojen takana olevaa pientä oranssia suorakulmiota kohti.

Xbox One X:n reikä näkyy selvästi, mutta se on säleikön alla vasemmalla puolella.

1. Kun painat paperiliitintä, levy ponnahtaa ulos, mutta vain hieman. Vedä sitä lopun matkaa käyttämällä nukkaamatonta kangasta, jotta levy pysyy puhtaana.

Jos haluat välttää saman tapahtumasta uudelleen, varmista, että levy ei ole tahmainen ja että siinä ei ole tarraa, joka on paksu tai halkeilee.