Xbox One X:ään tai Xbox One S:ään päivittämisen edut

Pienemmän koon sekä Ultra High Definition 4K- ja HDR-toimintojen lisäksi voit nauttia myös muista ominaisuuksista, kun siirryt Xbox One X- tai Xbox One S -konsoliin.

Pystysuuntainen asento

Toisin kuin alkuperäinen Xbox One, Xbox One X ja Xbox One S sallivat sekä pysty- että vaakasuuntaisen sijoittelun. Pystysuuntainen sijoittelu edellyttää kuitenkin jalustaa. Kaikki konsolipaketit eivät sisällä sellaista, joten sinun on ehkä ostettava jalusta erikseen.

Lisävarusteet

Xbox One S:n ja Xbox One X:n edellyttämää yksilöllistä pystytelinettä lukuun ottamatta kaikki Xbox Onen lisävarusteet toimivat kaikkien Xbox One -konsolien kanssa.

Jos aiot käyttää Kinect-sensoria Xbox One X:n tai Xbox One S:n kanssa, tarvitset Kinect-sovittimen. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox One -konsolin Kinect-sensorin käyttäminen Xbox One X- tai Xbox One S -konsolin kanssa.

Kun olet valmis yhdistämään langattomat ohjaimet, huomaat varmasti, että ohjaimen painike ei ole muuttunut, mutta uusissa konsolissa oleva painike on siirretty konsolin sivulta konsolin etuosaan, virtapainikkeen alle. Lisätietoja on ohjeaiheessa Connect a wireless Xbox One controller (Langattoman Xbox One -ohjaimen yhdistäminen).

Xbox Onen langaton ohjain, joka toimitetaan Xbox One X:n ja Xbox One S:n kanssa, toimii molempien Xbox-konsolien kanssa ja Bluetooth-radion välityksellä Windows 10 -tietokoneissa. Lisätietoja Bluetoothin käytöstä PC-tietokoneessa on ohjeaiheessa Langattomien Xbox One -ohjaimien käyttäminen tietokoneessa.

Jos käytät Kinect-infrapunaominaisuuksia television tai ääni- ja kuvavastaanottimen hallintaan, huomaa, että infrapunalähetin on valmiina Xbox One X:n ja Xbox One S:n etuosassa. Jos säilytät Xbox-konsoliasi kaapissa, varmista, että konsolin infrapunalähetintä ei ole peitetty.

Alkuperäiselle Xbox Onelle tehtyjen pelien yhteensopivuus

Kaikki digitaaliset ja levyllä olevat Xbox One -pelit toimivat Xbox One X- ja Xbox One S -konsoleilla.

Digitaalisten peliesi ja sovellustesi käyttöoikeudet on tallennettu Xbox-profiiliisi, mutta sinun on ladattava digitaalisesti ostamasi pelit uuteen konsoliin. Siirry Omat pelit ja sovellukset -kohtaan ja valitse ladattavat pelit Valmis asentamaan -kohdasta.

4K- ja HDR-pelit ja -elokuvat

Jos käytät yhteensopivaa UHD-televisiota, hyödynnä 4K- ja HDR-pelejä (joita on pelattu Xbox One X:ssä alkuperäisellä tarkkuudella ja joiden tarkkuus on nostettu 4K:hon Xbox One S:ssä) ja levyllä olevia 4K Blu-ray -elokuvia. Verkkoyhteyden ollessa käytössä Xbox One X ja Xbox One S tunnistavat automaattisesti television ja kehottavat päivittää näyttöasetukset.

Lisätietoja, myös käyttöönotosta, on ohjeaiheessa 4K- ja HDR-sisällön vianmääritys Xbox One S -konsolissa.

Uusi langaton verkkoprotokolla

Kaksikaistaisten langattomien 802.11 a/b/g/n -protokollien lisäksi Xbox One X:ssä ja Xbox One S:ssä tuettuihin verkkoprotokolliin on lisätty myös 802.11ac. Jos sinulla on langaton AC-reititin, käytä kyseistä protokollaa, kun muodostat yhteyden Xbox Liveen.