Xbox Onen moniajo

Ohjelmaoppaassa on monia tapoja kahden asian samanaikaiseen tekemiseen, kuten musiikin kuunteluun samalla, kun pelaat, pelisi lähettämiseen, ruutukaappauksien ja leikkeiden tekemiseen ja saavutusten seurantaan.

Taustamusiikki

Käynnistä taustamusiikkia tukeva sovellus, kuten Groove tai Pandora. Aloita pelaaminen, kun musiikki alkaa soida. Musiikin toistoa jatketaan taustalla.

Jos haluat käyttää toistopainikkeita, avaa opas ja etsi Taustaääni kohdassa Äskettäinen.

Lähettäminen

Kun haluat lähettää pelisi Mixerin välityksellä, aloita ensin peli. Avaa sitten opas ja valitse Mixer-lähetys ja Käynnistä lähetys.

Jos haluat lähettää Twitchin kautta, aloita peli, avaa opas ja valitse sitten Twitch Pelit ja sovellukset (tai valitse Recent [Viimeisimmät], jos se on käytettävissä). Valitse sitten Broadcast (Lähetys) ja Aloita lähetys.

Pelitallennin

Näet pelitallentimen asetukset, kun avaat oppaan pelistäsi ja sitten:

• Voit ottaa näyttökuvan painamalla Y.
  • Paina X tallentaaksesi viimeiset 30 sekuntia.
  • Saat lisää tallennusvaihtoehtoja painamalla Näkymäpainike  .

Saavutukset

Voit tarkastella edistystäsi samalla, kun pelaat, käynnistämällä saavutusten seurannan. Käynnistä saavutusten seuranta pelaamassasi pelissä avaamalla opas ja valitsemalla Saavutukset.

Katso lisätietoja saavutusten seurannasta Saavutuksien seuranta omassa pelissä.

Huomautus Maaliskuun 2017 järjestelmän päivityksen jälkeen olemme tehneet muutoksia moniajojen toimintatapaan Xbox Onessa, mukaan lukien Snap-toiminnon poistaminen.

Suorassa televisiolähetyksessä kanavaopasta täytyy tarkastella koko näytön tilassa kohdistuksen sijaan.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Onen moniajo" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?