Xbox Onen moniajo

Ohjelmaoppaassa on monia tapoja kahden asian samanaikaiseen tekemiseen, kuten musiikin kuunteluun samalla, kun pelaat, pelisi lähettämiseen, ruutukaappauksien ja leikkeiden tekemiseen ja saavutusten seurantaan.

Taustamusiikki

Käynnistä musiikkisovellus joka tukee taustamusiikkia, kuten Pandora. Aloita pelaaminen, kun musiikki alkaa soida. Musiikin toistoa jatketaan taustalla.

Tuo toistopainikkeet näkyviin avaamalla opas ja korostamalla musiikkisovellus.

Lähetys

Kun haluat lähettää pelisi Mixerin välityksellä, aloita ensin peli. Avaa sitten opas ja valitse Lähetä ja sieppaa > Lähetä.

Jos haluat lähettää Twitchin kautta, aloita peli, avaa opas ja valitse sitten Twitch kohdasta Pelit ja sovellukset (tai valitse Viimeisimmät, jos se on käytettävissä). Valitse sitten Lähetä > Aloita lähetys.

Pelitallennin

Näet pelitallentimen asetukset, kun avaat oppaan pelistäsi ja sitten:

• Voit ottaa näyttökuvan painamalla Y.
  • Paina X tallentaaksesi viimeiset 30 sekuntia.
  • Saat lisää tallennusvaihtoehtoja painamalla Näkymäpainike .

Saavutukset

Voit tarkastella edistystäsi samalla, kun pelaat, käynnistämällä saavutusten seurannan. Käynnistä saavutusten seuranta pelaamassasi pelissä avaamalla opas ja valitsemalla Saavutukset.

Katso lisätietoja saavutusten seurannasta Saavutuksien seuranta omassa pelissä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Onen moniajo" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?