Suosikkisisältöjen kiinnittäminen

Kiinnitysten avulla voit käyttää suosikkipelejäsi ja -sovelluksiasi nopeasti. Voit kiinnittää sisältöjä Omat pelit ja sovellukset -näytöstä tai aloitusnäytön tai oppaan viimeksi käytetyistä kohteista.

Kiinnitysten lisääminen, poistaminen ja sijoittaminen uudelleen

Voit tehdä kiinnityksen seuraavasti:

1. Korosta kohdetta ja paina ohjaimen valikkopainiketta .
  2. Valitse Lisää kiinnityksiin.

Kiinnityksen poistaminen:

1. Korosta kohdetta ja paina ohjaimen valikkopainiketta .
  2. Valitse Poista kiinnitys.

Kiinnityksen sijoittaminen uudelleen:

1. Korosta kiinnitys ja paina ohjaimen Y-painiketta .
  2. Siirrä kiinnitys haluamaasi kohtaan ja pudota se painamalla A-painiketta .

Siirrä kaikki kiinnitykset

Voit siirtää kiinnitysten koko luetteloa ylös- tai alaspäin aloitusnäytöllä seuraavasti:

1. Korosta Kiinnitykset-ruutua ja paina ohjaimen Y-painiketta .
  2. Voit siirtää sitä ylös tai alas ohjaimen vasemman sauvan avulla.
  3. Paina A-painiketta vahvistaaksesi valinnan tai B-painiketta sen peruuttamiseksi.

Poista kaikki kiinnitykset aloitusnäytöstä

Kiinnitykset näkyvät aloitusnäytössä oletusarvon mukaan, mutta voit poistaa ne halutessasi.

Poista kaikki kiinnitykset aloitusnäytöstä seuraavasti:

1. Korosta Kiinnitykset-ruutua ja paina ohjaimen Y-painiketta .
  2. Paina X-painiketta .

Jos haluat lisätä ne aloitusnäyttöön, paina Xbox-painiketta avataksesi oppaan, valitse kiinnitysten kuvake, valitse sitten Lisää kiinnityksiä aloitusnäyttöön.