Taustamusiikin toistaminen Xbox Onessa

Tiettyjen musiikkisovellusten äänen toistaminen jatkuu muiden sovellusten ja pelien aikana.

1. Käynnistä musiikkisovellus joka tukee taustamusiikkia, kuten Spotify tai Pandora.
  2. Kun musiikki soi, käynnistä toistettava peli tai käytettävä sovellus. Musiikin toistaminen taustalla jatkuu.

Voit avata säätimet, kuten keskeytyksen ja ohituksen, avaamalla oppaan painamalla Xbox-painiketta ja korostamalla sitten musiikkisovelluksen. Täältä voit myös säätää äänenvoimakkuutta ja avata musiikkisovelluksen koko näytön kokoisena.

Samankaltaiset ongelmat

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Taustamusiikin toistaminen Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?