Xbox Onen ponnahdusilmoitukset

Xbox One -konsolin ilmoitukset ilmoittavat tapahtumista, kuten uuden viestin vastaanottamisesta tai saapuvasta Skype-puhelusta.

Voit tarkastella näkyviin tullutta ilmoitusta pitämällä ohjaimen Xbox-painiketta painettuna. Jos haluat tarkistaa näkemättä jääneet ilmoitukset riippumatta siitä, ovatko ne ponnahtaneet näyttöön, avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten Järjestelmä > Ilmoitukset.

Jos haluat muuttaa ilmoitusasetuksia, paina Xbox-painiketta oppaan avaamiseksi, valitse sitten Järjestelmä > Asetukset > Oletusasetukset > Ilmoitukset. Voit valita, mitä haluat tehdä yksittäisten Xbox- ja sovellusilmoitusten kanssa (tai poistaa kaikki ilmoitukset käytöstä), säätää ponnahdusikkunoiden ilmoitusten kestoa ja paljon muuta.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Onen ponnahdusilmoitukset" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?