Oikean nimen jakaminen Xbox Onessa

Jaa oikea nimeni -toiminnolla voit kertoa ystäväluettelosi henkilöille oikean nimesi sekä antaa ystäviesi jakaa oikean nimesi omille ystävilleen. Toiminto helpottaa tuttujen löytämistä Xbox Livestä.

Jaa oikea nimeni -toiminnon käyttöönotto

Voit ottaa Jaa oikea nimeni -toiminnon käyttöön ja valita, ketkä ystävistäsi voivat nähdä oikean nimesi, seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Tili > Tietosuoja ja verkkoturva.
  3. Valitse Xbox Liven tietosuoja > Näytä lisätiedot ja mukauta.
  4. Valitse Profiili ja vieritä sitten näyttöä oikealle kohtaan Voit jakaa oikean nimesi.
  5. Valitse avattavasta valikosta haluamasi asetus.

Huomautus Nykyinen näyttönimesi näkyy kohdassa How you look (Näytät tältä).

Jaa oikea nimeni -toiminnon poistaminen käytöstä

Voit poistaa Jaa oikea nimeni -toiminnon milloin tahansa käytöstä toimimalla edellisessä osassa annettujen ohjeiden mukaan ja valitsemalla Estä vaiheessa 5.

Jaa oikea nimesi ystävien ja heidän ystäviensä kanssa -toiminto

Jaa oikea nimesi ystävien ja heidän ystäviensä kanssa -toiminnolla voit löytää ystäviä, joiden et ehkä tiennyt olevankaan Xbox Livessä. Sen avulla ystävät voivat myös löytää sinut yhteisen tutun kautta.

Voit etsiä ystäviä ystäviesi kautta seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Ihmiset > Ystävät.
  3. Valitse ystävän pelaajatunnus ja sitten Näytä koko profiili.
  4. Vieritä oikealle kohtaan Yhteisöpalvelut ja valitse Seuraukset, niin voit nähdä ystäväsi seuraamat henkilöt.

Usein kysytyt kysymykset

Jos en jaa oikeaa nimeäni ystäväluetteloni jonkun henkilön kanssa, mutta ystävä jakaa, voiko tämä henkilö nähdä oikean nimeni ystävien ystävien kautta?

Ei. Oikea nimesi säilyy piilossa tältä henkilöltä riippumatta siitä, jakaako ystäväsi oikeita nimiä tämän henkilön kanssa. Sinun valintasi ajaa ystäväsi valinnan edelle.

Mistä tiedän, näkeekö joku oikean nimeni?

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Ihmiset > Ystävät.
  3. Valitse kyseisen henkilön pelaajatunnus.
  4. Valitse Näkeekö hän nimeni? Ilmianna tai estä -pudotusvalikosta.

Tämä asetus näyttää, voiko kyseinen henkilö nähdä oikean nimesi ja kuka ystävistäsi jakaa nimesi. Jos haluat muuttaa oikean nimen jakamisoikeudet tämän henkilön osalta, voit tehdä sen täällä.

Voinko estää jotakuta näkemästä oikeaa nimeäni, jos tämä henkilö ei ole omassa ystäväluettelossani?

Kyllä. Voit estää tiettyä henkilöä näkemästä oikeaa nimeäsi, kun lisäät henkilön estoluetteloon. Se tapahtuu valitsemalla Estä henkilön pelaajakortin Ilmianna tai estä -kohdassa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Toisten pelaajien mykistäminen tai estäminen Xbox Livessä.

Voivatko ihmiset nähdä lapseni oikean nimen?

Eivät. Oikean nimen jakaminen ei ole lasten käytettävissä. Teini-ikäiset voivat jakaa oikeita nimiään, jos perheen aikuinen ottaa tämän asetuksen heidän tilillään käyttöön.

Kuinka voin muokata oikean nimeni näyttötapaa?

Voit muokata oikean nimesi näyttötapaa osoitteessa account.microsoft.com/profile. Valitse Omat tiedot, valitse Muokkaa nimeä ja päivitä sitten nimi, jonka haluat muiden näkevän.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Oikean nimen jakaminen Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?