Ohjelmiston käyttöoikeussopimus

XBOX-OHJELMISTON KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSEN EHDOT

KÄYTTÄMÄLLÄ XBOX-KONSOLIA, KINECT-SENSORIA tai virallista lisälaitetta (kuten alla on määritetty) HYVÄKSYT TÄMÄN OHJELMISTON KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSEN. LUE NÄMÄ OHJELMISTON KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSEN EHDOT HUOLELLISESTI ENNEN LAITTEEN ASENTAMISTA. JOS ET HYVÄKSY TÄTÄ OHJELMISTON KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUSTA, ÄLÄ KÄYTÄ XBOX ONE- TAI XBOX 360 -KONSOLIA, KINECT-SENSORIA tai virallista lisälaitetta. PALAUTA SE JÄLLEENMYYJÄLLE TAI MICROSOFTILLE, NIIN OSTOSUMMA PALAUTETAAN SINULLE. Ota yhteyttä Microsoftiin osoitteessa http://support.xbox.com.

1. Määritelmät

(a) ”Xbox-konsolilla” tarkoitetaan Xbox One -konsolia, Xbox 360 -konsolia tai alkuperäistä Xbox-konsolia.

(b) "Kinect-sensorilla" tarkoitetaan uutta Kinect for Xbox Foo -sensoria, joka on ostettu valtuutetulta jälleenmyyjältä.

(c) ”Virallisella lisävarusteella” tarkoitetaan Microsoft-tuotemerkillä varustettua Xbox One-, Xbox 360- tai Xbox-lisävarustetta tai -laitetta ja/tai Microsoftin luvalla valmistettua ja kolmannen osapuolen tuotemerkillä varustettua Xbox One-, Xbox 360- tai Xbox-lisävarustetta tai -laitetta, jonka pakkauksessa on virallinen ”Licensed for Xbox”- ja/tai ”Designed for Xbox” -logo.

(d) ”Virallisilla peleillä” tarkoitetaan pelilevyillä toimitettavia Xbox-pelejä, jotka ovat Microsoftin julkaisemia tai Microsoftin luvalla valmistettuja ja Microsoftin Xbox Live -palvelusta tai xbox.com-verkkosivustosta ladattavaa pelisisältöä (esimerkiksi avatar-hahmot, ladattavat pelit, pelien lisäosat jne.).

(e) ”Xbox-ohjelmistolla” tarkoitetaan Xbox-konsoliin tai viralliseen lisävarusteeseen valmiiksi asennettua ohjelmistoa, mukaan lukien kaikki Microsoftin ohjelmistoon julkaisemat päivitykset.

(f) ”Epävirallisilla lisävarusteilla” tarkoitetaan kaikkia muita lisävarusteita kuin virallisia lisävarusteita, lukuun ottamatta USB-muistitikkuja, valokuvaamiseen ja videokuvaamiseen käytettäviä digitaalikameroita tai musiikin toistoon tai valokuvien tai videoiden katseluun käytettäviä musiikkisoittimia, jotka eivät ole epävirallisia lisävarusteita.

(g) ”Epävirallisilla peleillä” tarkoitetaan kaikkia pelilevyjä, pelilatauksia, pelisisältöä ja peleihin liittyvää mediasisältöä, jotka eivät kuulu virallisiin peleihin.

(h) ”Epävirallisella ohjelmistolla” tarkoitetaan ohjelmistoa, joka ei ole Microsoftin Xbox One-, Xbox 360- tai Xbox-pelilevyillä tai Xbox Live -palvelun tai Xbox.com-verkkosivuston kautta jakelema, Microsoftin julkaisema tai sen luvalla valmistettu ohjelmisto.

(i) ”Sinulla” tarkoitetaan Xbox-konsolin, Kinect-sensorin tai virallisen lisävarusteen käyttäjää.

2. Käyttöoikeus

(a) Xbox-ohjelmistoa ei ole myyty sinulle, vaan sinulle on myönnetty sen käyttöoikeus. Sinulla on oikeus käyttää Xbox-ohjelmistoa vain siinä muodossa kuin se on valmiiksi asennettu Xbox-konsoliin tai viralliseen lisävarusteeseen, mukaan lukien Microsoftin siihen ajoittain julkaisemat päivitykset. Sinulla ei ole lupaa kopioida Xbox-ohjelmistoa tai muuttaa sitä lähdekoodiksi.

(b) Xbox-ohjelmiston käyttöoikeussopimuksen ehtoina suostut seuraavaan:

(i) Et käytä epävirallisia lisävarusteita tai pelejä. Ne eivät välttämättä toimi tai voivat lakata toimimasta pysyvästi Xbox-ohjelmistopäivityksen jälkeen.

(ii) Et käytä tai asenna mitään epävirallista ohjelmistoa. Jos et noudata tätä ehtoa, Xbox-konsoli, Kinect-sensori tai virallinen lisävaruste saattaa lakata toimimasta pysyvästi joko heti tai myöhemmin Xbox-ohjelmistopäivityksen yhteydessä.

(iii) Et yritä poistaa tai kiertää Xbox-konsolin, Kinect-sensorin tai virallisen lisävarusteen teknisiä rajoituksia, turvatoimenpiteitä tai piratisminvastaisia mekanismeja. Jos et noudata tätä ehtoa, Xbox-konsoli, Kinect-sensori tai virallinen lisävaruste saattaa lakata toimimasta pysyvästi joko heti tai myöhemmin Xbox-ohjelmistopäivityksen yhteydessä.

(iv) Microsoft saattaa käyttää teknisiä keinoja, kuten Xbox-ohjelmistopäivityksiä, estääkseen epävirallisten lisävarusteiden ja pelien käyttöä sekä suojellakseen Xbox-konsolissa, Kinect-sensorissa tai virallisessa lisävarusteessa olevia teknisiä rajoituksia, turvatoimenpiteitä ja piratisminvastaisia mekanismeja.

(v) Microsoft saattaa päivittää Xbox-ohjelmistoa aika ajoin ilman ennakkoilmoitusta päivittääkseen esimerkiksi mitä tahansa teknistä rajoitusta, turvatoimenpidettä tai piratisminvastaista mekanismia.

3. Takuu.

Xbox-ohjelmisto kuuluu Xbox-konsolin, Kinect-sensorin tai virallisen lisävarusteen takuun piiriin, eikä Microsoft myönnä Xbox-ohjelmistolle muita takuita tai ehtoja. Mikään muu taho ei voi antaa muita takuita tai ehtoja Microsoftin puolesta.

4. POIKKEUKSET TIETYISTÄ VAHINGOISTA

MICROSOFT EI OLE VASTUUSSA EPÄSUORISTA, SATUNNAISISTA, ERIKOISISTA TAI VÄLILLISISTÄ VAHINGOISTA, TAI TIETOJEN, TIETOSUOJAN, YKSITYISTEN TIETOJEN, LIIKEVOITON TAI XBOX-OHJELMISTON KÄYTTÖMAHDOLLISUUKSIEN MENETTÄMISESTÄ. NÄMÄ POIKKEUKSET OVAT VOIMASSA, VAIKKA MICROSOFTILLE OLISI TIEDOTETTU TÄLLAISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA JA VAIKKA KORVAUS EI TÄYTTÄISI OLENNAISTA TARKOITUSTAAN. Tietyt maat eivät salli satunnaisiin tai välillisiin vahinkoihin liittyvän vastuun poissulkemista, joten nämä rajoitukset tai poissulkemiset eivät välttämättä koske sinua.

Näitä ehtoja sovelletaan siinä määrin kuin sovellettavan lain pakottavat säännökset sen sallivat ja jollei sovellettava laki niitä kiellä. Nämä ehdot eivät muuta maasi lainsäädännössä määrättyjä oikeuksiasi, jos maan lait eivät salli niiden muuttamista.

5. Alue ja sovellettavan lain valinta.

Tämä käyttöoikeussopimus on voimassa vain siinä maassa, josta Xbox-konsoli, Kinect-sensori ja/tai virallinen lisävaruste on ostettu. Tähän käyttöoikeussopimukseen sovelletaan asuinmaasi lakeja, ja sitä tulkitaan niiden mukaan oikeusperiaatteiden ristiriitoihin katsomatta.