Xbox Onen kuva pätkii

Yleistä

Kun liität Xbox One -konsolin televisioon tai näyttöön, konsoli valitsee kuvan oletusasetukset television tai näytön asetusten mukaan. Joissain tapauksissa voit parantaa kuvanlaatua näitä asetuksia muuttamalla.

Ratkaisut

Kuva pätkii tai päivittyy hitaasti

Jos television tai näytön kuva päivittyy hitaasti, televisio tai näyttö saattaa olla juuttunut alhaiselle virkistystaajuudelle. Jos näin tapahtuu, sinun on käynnistettävä Xbox One -konsoli uudelleen. Toimi näin:

1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Valitse Käynnistä uudelleen.

Huomautus Jos konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta  noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta .

Tarkista myös, että televisio ei suorita ylimääräistä kuvankäsittelyä. Televisiossa tätä kutsutaan usein dynaamiseksi kontrastiksi, kuvanparannukseksi tai liikkeenpehmennykseksi. Voit optimoida television asetukset käyttämällä teräväpiirtotelevision kalibrointityökalua.

Voit käyttää teräväpiirtotelevision kalibrointityökalua seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Näyttö ja ääni.
  3. Valitse Video-ulostulo > Kalibroi TV.
  4. Viimeistele kalibrointi noudattamalla ohjeita.

Järjestelmään liitetyn AV-vastaanottimen video-ongelmien vianmääritys

Jos Xbox One -konsoli on liitetty AV-vastaanottimeen (AVR), joka on liitetty televisioon, ja kuva on hidas tai pätkii, noudata seuraavia vianmäärityksen vaiheita:

1. Kytke virta laitteisiin seuraavassa järjestyksessä ja odota, että jokainen laite käynnistyy kunnolla ennen seuraavan laitteen käynnistämistä:
    1. Kytke ensin television virta.
    2. Kun televisiossa näkyy kuva, kytke virta AV-vastaanottimeen.
    3. Kytke Xbox One -konsolin virta.
  2. Television kaukosäätimen Input (Tulo) -painikkeella (tai television painikkeilla) voit vaihtaa AV-vastaanottimen tulolähteen pois konsolista ja takaisin siihen (esimerkiksi vaihto HDMI1:stä HDMI2:een ja sitten takaisin HDMI1:een).
  3. Käynnistä AV-vastaanotin uudelleen.
  4. Määritä TV-liitäntä -kohdan asetukseksi HDMI:
    1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse Järjestelmä.
    2. Valitse Asetukset > Näyttö ja ääni > Kuvalähtö:
    3. Valitse Videon tarkkuus ja reunojen poisto.
    4. Valitse avattavasta luettelosta HDMI.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Onen kuva pätkii" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?