Xbox One -järjestelmän asetukset

Tällä sivulla kuvataan Xbox One -konsolin järjestelmäasetukset. Näiden asetusten avulla voit perehtyä joihinkin konsolin keskeisiin toimintoihin ja hallita niitä.

Jos haluat käyttää järjestelmäasetuksia , paina ohjaimen Xbox-painiketta ja valitse Järjestelmä > Asetukset > Järjestelmä.

Konsolin tiedot

Täältä löydät konsolin rekisteröintiin ja vianmääritykseen tarvittavia tietoja, kuten sarjanumeron, konsolin tunnuksen, käyttöjärjestelmäversion ja Xbox Live -laitetunnuksen.

Nimi

Täällä voit määrittää laitteen nimen, jonka avulla voit tunnistaa konsolin, kun samassa verkossa on useita Xbox One -konsoleita.

Nollaa konsoli

Valitse tämä joko:

• Palauttaaksesi ja säilyttääksesi omat pelit ja sovellukset: tämä on ensisijainen vaihtoehto vianmäärityksessä. Tämä toiminto palauttaa käyttöjärjestelmän asetukset ja poistaa kaikki mahdollisesti vioittuneet tiedot pelejä tai sovelluksia poistamatta.
  • Nollataksesi ja poistaaksesi kaiken: Tämä toiminto poistaa kaikki tilit, sovellukset, pelit, tallennetut pelit (joita ei ole synkronoitu pilveen) ja asetukset sekä käynnistää konsolin sitten uudelleen.

Tärkeää Tätä toimintoa tulee käyttää vain harvoin, eikä sitä pidä katsoa vianmäärityksen vaiheeksi.

Salli suorituskykyyn liittyvien tietojen ja virheiden tarkempi raportointi

Täyttämällä tämän ruudun voit lähettää Microsoftille käyttöösi ja kohdallasi ilmenneisiin virheisiin perustuvia tietoja Xbox Onen korjaamista ja parantamista varten.

Lataukset ja päivitykset

Näet saatavilla olevat konsolin päivitykset täältä, kuten myös ajan, jolloin konsolisi viimeksi päivitettiin. Jos haluat, että päivitykset latautuvat automaattisesti, sinun on täytettävä "Pidä konsoli päivitettynä" ja "Pidä pelit ja sovellukset päivitettynä" -ruudut.

Löydät myös etäyhteydellä lataamisen asetukset tästä osiosta.

Kieli ja sijainti

Kieli- ja sijaintiasetusten avulla voit muuttaa konsolin näytön kielitietoja. Jos siirryt toiselle aikavyöhykkeelle tai alueelle, sinun on päivitettävä konsolin asetukset täällä.

Puhuttu kieli -asetus määrittää kielen, jota käytetään äänikomentoja varten, kun taas Näppäimistön kieli -asetus määrittää kielen, jolla kirjoitat.

Kellonaika

Aikavyöhyke

Tämä asetus osoittaa aikavyöhykkeen, jota konsolissa sillä hetkellä käytetään.

Siirry automaattisesti kesäaikaan

Voit määrittää konsolin kellon automaattisesti vaihtamaan kesäaikaan.

Järjestelmän aika

Järjestelmän aika-asetukset eivät ole käytettävissä (ne näkyvät harmaina), kun olet yhteydessä Xbox Live -palveluun. Tällöin konsoli käyttää ”verkon aikaa”, joka haetaan automaattisesti verkossa olevilta aikapalvelimilta. Voit muuttaa seuraavia aika-asetuksia, kun et ole kirjautunut Xbox Live -palveluun: Kellonaika ja Päivämäärä.

Tallennus

Tyhjennä paikallisesti tallennetut pelit

Tämä asetus poistaa tallennetut pelit konsolista. Siitä voi olla hyötyä, jos peli ei käynnisty vioittuneen pelitallenteen vuoksi.

Clear local Xbox 360 storage (Tyhjennä paikallinen Xbox 360 -säilö)

Tämä asetus poistaa tallennetut Xbox 360 -pelit ja profiilisi konsolista. Siitä voi olla hyötyä, jos peli ei käynnisty vioittuneen pelitallenteen vuoksi.

Tee lisää tilaa

Tämän asetuksen avulla voit poistaa vanhoja lisäosia tai pienentää tiettyjä pelejä.

Näytön oikealla puolella on myös ruutu, joka esittää konsoliin liitettyjä tallennuslaitteita. Korosta laite ja avaa asetusvalikko painamalla ohjaimen A-painiketta .

Cortanan asetukset

Ota Cortana käyttöön ja säädä hakuasetuksia tässä.

Huomautus Cortanan Xbox-taito ei ehkä ole saatavilla kaikilla alueilla.

Varmuuskopiointi & siirtäminen

Tämän asetuksen avulla voit varmuuskopioida ja palauttaa konsolin asetukset ulkoiseen tallennuslaitteeseen.

Tällä asetuksella voit myös suorittaa verkon siirron ja ottaa pelien 4K-sisällön lataamisen käyttöön.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox One -järjestelmän asetukset" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?