Xbox One -järjestelmän asetukset

Yleistä

Tällä sivulla kuvataan Xbox One -konsolin järjestelmäasetukset. Voit avata järjestelmäasetukset avaamalla Xbox-oppaan siirtymällä aloitusnäytössä vasemmalle, valitsemalla Asetukset ja valitsemalla sitten Kaikki asetukset.

Järjestelmäasetukset

Järjestelmäasetusten avulla voit perehtyä joihinkin konsolin keskeisiin toimintoihin ja hallita niitä.

Konsolin tiedot ja päivitykset

Täältä löydät konsolin rekisteröintiin ja vianmääritykseen tarvittavia tietoja, kuten sarjanumeron, konsolin tunnuksen, käyttöjärjestelmäversion, Xbox Live -laitetunnuksen ja tekijänoikeustietoja.

Nimi

Tällä painikkeella voit määrittää laitteen nimen, jonka avulla voit tunnistaa konsolin, kun samassa verkossa on useita Xbox One -konsoleita.

Päivitä tiedot

Tällä alueella voit tarkistaa, milloin konsoli on viimeksi hakenut päivityksiä ja milloin edellinen päivitys asennettiin.

Palauta tehdasasetukset

Tämä toiminto poistaa kaikki tilit, sovellukset, pelit, tallennetut pelit (joita ei ole synkronoitu pilveen) ja asetukset sekä käynnistää konsolin sitten uudelleen.

Tärkeää Tätä toimintoa käytetään vain harvoin, eikä sitä pidä katsoa vianmäärityksen vaiheeksi.

Kieli ja sijainti

Kieli- ja sijaintiasetusten avulla voit muuttaa konsolin näytön kielitietoja. Jos siirryt toiselle aikavyöhykkeelle tai alueelle, sinun on päivitettävä konsolin asetukset täällä.

kieli

Tällä asetuksella hallitaan konsolin näyttökieltä. Jotkin pelit ja sovellukset tunnistavat myös tämän asetuksen ja säätävät näyttökieltä sen mukaan.

Sijainti

Tällä asetuksella hallitaan konsolin aluetta, muun muassa Microsoft Storen sisältöjen aluetta.

Puhuttu kieli

Puhutun kielen asetus määrittää äänikomentoihin käytettävän kielen.

Kellonaika

Täällä voit määrittää konsolin aikavyöhykkeen.

Aikavyöhyke

Tämä asetus osoittaa aikavyöhykkeen, jota konsolissa sillä hetkellä käytetään.

Siirry automaattisesti kesäaikaan

Voit määrittää konsolin kellon automaattisesti vaihtamaan kesäaikaan.

Järjestelmän aika

Järjestelmän aika-asetukset eivät ole käytettävissä (ne näkyvät harmaina), kun olet yhteydessä Xbox Live -palveluun. Tällöin konsoli käyttää ”verkon aikaa”, joka haetaan automaattisesti verkossa olevilta aikapalvelimilta. Kaksi aika-asetusta, joita voit muuttaa, kun et ole yhteydessä Xbox Live -palveluun, ovat Time (Kellonaika) ja Date (Päivämäärä).

Tallennus

Tyhjennä paikallisesti tallennetut pelit

Tämä asetus poistaa tallennetut pelit konsolista. Siitä voi olla hyötyä, jos peli ei käynnisty vioittuneen pelitallenteen vuoksi.

Clear local Xbox 360 storage (Tyhjennä paikallinen Xbox 360 -säilö)

Tämä asetus poistaa tallennetut Xbox 360 -pelit ja profiilisi konsolista. Siitä voi olla hyötyä, jos peli ei käynnisty vioittuneen pelitallenteen vuoksi.

Huomautus Sinun on ladattava Xbox 360 -profiilisi uudelleen tämän toiminnon käytön jälkeen.

Sisäinen/ulkoinen tallennustila

Oikealla olevat ruudut esittävät konsoliin liitettyjä tallennuslaitteita. Korosta laite ja avaa asetusvalikko painamalla ohjaimen A-painiketta .