Xbox One -käyttöjärjestelmän versiot ja järjestelmäpäivitykset

Konsolia ei voi päivittää Jos järjestelmäpäivityksen asentamisessa konsoliin on ongelmia, perehdy Xbox One -järjestelmäpäivitysratkaisuun.

Alla olevasta luettelosta näet nykyisen Xbox One -käyttöjärjestelmän versionumeron ja sen, mitä toimintoja on lisätty tai päivitetty järjestelmäpäivityksiin vuodesta 2019 tähän päivään.

Voit selvittää Xbox One -konsolin käyttöjärjestelmäversion seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse System (Järjestelmä) > Settings (Asetukset).
  3. Valitse Järjestelmä > Konsolin tiedot.
  4. Käyttöjärjestelmäversio on ilmoitettu toisella rivillä.

Huomautus Jos olet juuri suorittamassa järjestelmäpäivitystä ja sinun on selvitettävä konsolin käyttöjärjestelmäversio, vedä ohjaimen vasenta ja oikeaa liipaisinta sekä vasenta ja oikeaa bumper-painiketta samaan aikaan. Käyttöjärjestelmäversio on ilmoitettu toisella rivillä koontiversiona .

Käyttöjärjestelmäversio: 10.0.18362.3055 (19h1_release_xbox_dev_1905.190510-1845)

Julkaisupäivä

16.5.2019

Pelaa myöhemmin

Kun Xbox Game Pass -luettelossa on niin monia hienoja pelejä, voi olla vaikeaa seurata jokaista peliä, jota haluat ehkä pelata. Pelaa myöhemmin -ominaisuudella voit tehdä luettelon peleistä, johon voit palata paremmalla ajalla. Hallitse kokoelmaasi Xbox-konsolista tai Game Pass -mobiilisovelluksesta ja lataa pelit, kun olet valmis.

Ystäväluettelo näyttää, missä ystäväsi pelaavat

Olemme lisänneet kuvakkeita ystäväluetteloosi muista ympäristöistä, joissa ystäväsi tällä hetkellä pelaavat. Nämä kuvakkeet näkyvät vain niiden ympäristöjen kohdalla, joissa et tarkastele ystäväluetteloa tällä hetkellä. Jos olet esimerkiksi kirjautuneena Xbox Oneen, näet kuvakkeet ystävistä, jotka ovat kirjautuneet tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen, ja ystäväsi näkevät ystäväluettelossa kuvakkeen siitä, että olet Xbox Onessa.

Viestipyynnöt

Priorisoi viestit ystäviltäsi ja keneltä tahansa, joiden kanssa haluat olla yhteydessä, ja laita erikseen viestit ihmisiltä, joita et tunne, viestipyyntöjen välilehdelle.

Osana tätä päivitystä kaikki aiemmat ryhmäviestit poistetaan (tämä ei vaikuta kahdenkeskisiin viesteihin). Jos haluat varmuuskopioida aiempia ryhmäviestejä, kopioi ja liitä ne Xbox.comiin rajoitetun ajan.

Parempi lajittelu Omat pelit ja sovellukset -kohdassa

Olemme helpottaneet sisällön etsimistä. Omat pelit ja sovellukset -kohdassa otsikot eivät enää sisällä artikkeleita, kuten "a", "an" tai "the", kun käytät Lajittele A–Ö- tai Ryhmitä kirjaimen mukaisesti -näkymää. Esimerkiksi "The Witcher" on löytyy nyt kohdasta "W" "T"-kohdan sijaan.

Aikaisemmat järjestelmäpäivitykset

Käyttöjärjestelmäversio: 10.0.18362.2018 (19h1_release_xbox_dev_1904.190410-1845)

Julkaisupäivä

16.4.2019

Konsolin uudelleenkäynnistys

Kuuntelimme, mitä sanoit! Voit nyt käynnistää konsolin kokonaan uudelleen virtakeskuksen näytössä (pidä ohjaimen Xbox-painiketta painettuna).

Yksinkertaistetut tehtävät

Voit nyt saada Game Pass -tehtävät suoraan aloitusnäytön Game Pass -keskuksesta, kuten myös profiilistasi. Valitse Game Pass, vieritä alas ja valitse Tehtävät – Näytä kaikki.

Konsolin näppäimistön parannukset

Olemme päivittäneet konsolin virtuaalinäppäimistön niin, että se vie näytössä vähemmän tilaa ja pystyy sijoittamaan itsensä älykkäästi tekstikenttien ympärille.

Helpompi asennuksen poisto

Haluatko asentaa jotakin uutta, mutta kiintolevysi on täynnä? Sen sijaan, että sinun pitäisi ensin valita, mitä haluat poistaa, ehdotamme poistettaviksi kohteita, jotka vapauttavat kiintolevyllä tarpeeksi tilaa. Eikä siinä vielä kaikki – kun tämä on tehty, käynnistämme uuden pelin tai sovelluksen asennuksen automaattisesti!

Xbox One -mediakaukosäätimen pikavalinta

Xbox One -mediakaukosäädin on päivitetty niin, että voit ohjelmoida OneGuide-painikkeen käynnistämään mediasovelluksen OneGuiden sijaan. Tämä on loistava pikavalinta, jolla voit siirtyä suoraan suosikkimediasovellukseesi ja aloittaa katselun.

Käyttöjärjestelmäversio: 10.0.17763.4088 (rs5_release_xbox-dev_1902.190303-1935)

Julkaisupäivä

5.3.2019

Muuta

• Yleisiä vakauteen ja suorituskykyyn liittyviä parannuksia.

Käyttöjärjestelmäversio: 10.0.17763.4085 (rs5_release_xbox_dev_1902.190131-1620)

Julkaisupäivä

12.2.2019

Ääni

• Lisätty Cortanan vakautta parantavia korjauksia.
  • Kuulokkeiden irrottaminen videotoiston aikana ei enää aiheuta äänentoiston häviämistä ja sitä seuraavaa videotoiston jumittumista.
  • Tehty äänijärjestelmän päivityksiä, jotka vaikuttavat aloitusnäytöstä peliin tai sovellukseen siirtymiseen.

Cortana

• Parannettu Cortanan reagoivuutta komentoihin.

Konsoli

• Korjattu ongelma, joka aiheutti joidenkin konsolien järjestelmän odottamattoman kaatumisen.

Aloitussivu

• Parannettu aloituskoontinäytön suorituskykyä.

Hiiri

• Parannettu hiiren toiminnan reagoivuutta viiveen pienentämiseksi.

Omat pelit ja sovellukset

• Useiden eri FastStart-nimikkeiden asennuskokemusta on parannettu.
  • Korjattu joissakin peleissä (esim. Resident Evil 0) esiintynyt ongelma, jossa välianimaatiot eivät toimineet ja peli lukittui.
  • Korjattu muiden muassa Avatar-editoria ja Microsoft Rewardsia vaivannut ongelma, jotta sovellukset toimivat varmemmin jo ensimmäisen käynnistyksen jälkeen.

Järjestelmä

• Korjattu ongelma, jossa joillekin henkilöille ilmeni virhe E203 otettaessa järjestelmäpäivitystä käyttöön.
  • Parannettu verkkoportin suorituskykyä.
  • Parannettu pelien keskeyttämisen yhteydessä käytettävän pelien tallennusominaisuuden suorituskykyä ja luotettavuutta.
  • Parannettu Omat pelit ja sovellukset -toiminnon nopeutta ja suorituskykyä.
  • Parannettu joutilaana olevan näytön suorituskykyä.
  • Peleissä käytettävän 4K-tarkkuuden visuaalista suorituskykyä on parannettu.
  • Parannettu aloitusnäytössä olevan oppaan suorituskykyä.

Video

• Ohjelmavirheiden korjauksia pelitallentimen tehokkuuden ja suorituskyvyn parantamiseksi.

Muut järjestelmäpäivitykset

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox One -käyttöjärjestelmän versiot ja järjestelmäpäivitykset" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?