Ei voi siirtyä Party-keskusteluun Xbox Onessa

Jos et pysty siirtymään Xbox One -konsolissa pelikeskustelusta Party-keskusteluun, se saattaa tarkoittaa, että Xbox Live -palvelussa tai verkkoyhteydessä on ilmennyt ongelma.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-11-24T05:21:11.3790458+00:00

Ratkaisu 2: Tarkista verkkotilastot

Tarkista verkkosi tilastot. Toimi näin:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Verkko.
  5. Valitse Verkkoasetukset.
  6. Valitse Yksityiskohtaiset verkkotiedot.
  7. Tarkista tilastot. Apua tietojen arviointiin saat ohjeaiheesta Xbox Onen verkkoasetukset.

Ratkaisu 3: Pyydä kaikkia osallistujia testaamaan Xbox Live -yhteytensä

Jollakulla osallistujista voi olla NAT (Network Address Translation) -ongelma. Voit selvittää tämän pyytämällä kaikkia testaamaan oman yhteytensä. Toimi näin:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Verkko.
  5. Valitse Verkkoasetukset.
  6. Valitse Testaa verkkoyhteyttä.

Huomautuksia

Ratkaisu 4: Käynnistä Xbox One -konsoli uudelleen

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta . .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

Huomautus Jos et pysty avaamaan opasta tai konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta.

Ratkaisu 5: Kokeile langallista yhteyttä

Jos käytät langatonta yhteyttä, yritä käyttää sen sijaan lankayhteyttä.

Jos pystyt aloittamaan Party-keskustelun, kun käytät lankayhteyttä, saat lisätietoja reitittimen langattomien asetusten määrittämisestä perehtymällä Xbox-tukifoorumeiden verkkolaitteistojen tietoja käsittelevään osaan tai ottamalla yhteyttä reitittimen valmistajaan.

Huomaa, että Xbox-tukifoorumeiden sisältö on saatavilla vain englanniksi. Jos haluat kääntää Xbox-tukifoorumeiden sisällön toiselle kielelle, liitä URL-osoite verkkopohjaiseen käännöstyökaluun, kuten Bing Translatoriin.