Et voi siirtyä seuruekeskusteluun Xbox Onessa

Jos et pysty siirtymään Xbox One -konsolissa pelikeskustelusta Party-keskusteluun, se saattaa tarkoittaa, että Xbox Live -palvelussa tai verkkoyhteydessä on ilmennyt ongelma.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2019-10-20T02:06:46.9296081+00:00

Ratkaisu 2: Tarkista verkkotilastot

Tarkista verkkosi tilastot. Toimi näin:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Verkko.
  3. Valitse Verkkoasetukset > Yksityiskohtaiset verkkotiedot.
  4. Tarkista tilastot. Apua tietojen arviointiin saat ohjeaiheesta Xbox Onen verkkoasetukset.

Ratkaisu 3: Pyydä kaikkia osallistujia testaamaan Xbox Live -yhteytensä

Jollakulla osallistujista voi olla NAT (Network Address Translation) -ongelma. Voit selvittää tämän pyytämällä kaikkia testaamaan oman yhteytensä. Toimi näin:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Verkko.
  3. Valitse Verkkoasetukset > Testaa verkkoyhteyttä.

Huomautukset

Ratkaisu 4: Käynnistä Xbox One -konsoli uudelleen

1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Valitse Käynnistä uudelleen.

Huomautus Jos konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta  noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta .

Ratkaisu 5: Kokeile langallista yhteyttä

Jos käytät langatonta yhteyttä, yritä käyttää sen sijaan lankayhteyttä.

Jos pystyt aloittamaan Party-keskustelun, kun käytät lankayhteyttä, saat lisätietoja reitittimen langattomien asetusten määrittämisestä perehtymällä Xbox-tukifoorumeiden verkkolaitteistojen tietoja käsittelevään osaan tai ottamalla yhteyttä reitittimen valmistajaan.

Huomaa, että Xbox-tukifoorumeiden sisältö on saatavilla vain englanniksi. Jos haluat kääntää Xbox-tukifoorumeiden sisällön toiselle kielelle, liitä URL-osoite verkkopohjaiseen käännöstyökaluun, kuten Bing Translatoriin.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Et voi siirtyä seuruekeskusteluun Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?