Äänen vianmääritys Xbox One -konsolissa

Jos olet tehnyt muutoksia kodin viihdejärjestelmään, olet muuttanut Xbox One -konsolin Näyttö ja kuva -asetuksia tai olet juuri määrittänyt konsolin asetukset ensimmäisen kerran eikä ääntä kuulu, kokeile seuraavia ratkaisuja.

Yksinkertaiset ratkaisut

• Tarkista, että television ääntä ei ole mykistetty, vaan että se on asetettu kohtalaisen voimakkaaksi.
  • Varmista, että television ulkoiset tai sisäänrakennetut kaiuttimet on kytketty kunnolla ja että ne ovat käytössä.

Tarkista TV- ja HDMI-liitännät

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Siirry: Järjestelmä > Asetukset > Näyttö ja ääni > Videon ulostulo.
  3. Valitse Videon tarkkuus ja reunojen poisto.
  4. Valitse Näyttö-kohdasta HDMI.

Vianmääritys, kun pelin tai sovelluksen ääni katoaa äänikeskustelun aikana

Jos käytössä oleva peli tai sovellus muuttuu Kinectin seuruekeskustelun tai Skype-puhelun aikana hiljaiseksi tai kuulumattomaksi, keskustelumikseri on ehkä asetettu säätämään vain keskustelua. Voit muuttaa äänenvoimakkuustasoa viestinnän aikana säätämällä keskustelumikserin asetuksia:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Näyttö ja ääni.
  3. Valitse Volyymi > Keskustelumikseri.
  4. Valitse jokin käytettävissä olevista vaihtoehdoista.

Ääniongelmien vianmääritys ääni- ja kuvavastaanottimella

Jos Xbox One -konsoli on liitetty ääni- ja kuvavastaanottimeen, joka on liitetty televisioon, eikä ääntä kuulu, noudata seuraavia vianmäärityksen vaiheita:

1. Käynnistä laitteet seuraavassa järjestyksessä. Odota, että jokainen laite käynnistyy kunnolla ennen seuraavan laitteen käynnistämistä:
    1. Televisio
    2. Ääni- ja kuvavastaanotin
    3. Xbox One -konsoli
  2. Television kaukosäätimen Input (Tulo) -painikkeella (tai television painikkeilla) voit vaihtaa vastaanottimen tulolähteen pois konsolista ja takaisin siihen (esimerkiksi vaihto HDMI1:stä HDMI2:een ja sitten takaisin HDMI1:een).
  3. Käynnistä ääni- ja kuvavastaanotin uudelleen.
  4. Määritä TV-liitäntä-kohdan asetukseksi HDMI:
    1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
    2. Siirry: Järjestelmä > Asetukset > Näyttö ja ääni > Videon ulostulo.
    3. Valitse Videon tarkkuus ja reunojen poisto.
    4. Valitse Näyttö-kohdasta HDMI.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Äänen vianmääritys Xbox One -konsolissa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?