Seurue-keskusteluiden ääniongelmien vianmääritys Xbox Onessa

Ongelmia seurueen kanssa?

Seurue-toiminnolla voit kokoontua ja keskustella ystävien kanssa Xbox Onessa. Voit keskustella jopa seitsemän ystävän kanssa samanaikaisesti. Lisätietoja seurueen aloittamisesta on ohjeaiheessa Seurueen aloittaminen Xbox Onessa.

Huomautus Jos et pysty siirtymään seuruekeskusteluun, perehdy ohjeaiheeseen Ei voi siirtyä Party-keskusteluun Xbox Onessa.

Ohjeaiheesta Xbox One -konsolin ääniasetusten määrittäminen voit varmistaa, että olet määrittänyt äänijärjestelmän oikein.

Jos sinulla on seurueisiin liittyviä ääniongelmia, alla olevien ratkaisujen avulla voit mahdollisesti ratkaista yleiset ongelmat.

Ratkaisut

Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2019-09-21T05:13:11.0684207+00:00

Toinen osapuoli ei kuulu seurue-keskusteluun liittymisen jälkeen

Jos et seurueeseen liittymisen jälkeen kuule henkilöä, jonka kanssa yrität keskustella, kokeile seuraavia ohjeita:

1. Varmista ensin, että ohjain on ajan tasalla.
  2. Suorita sitten seuraavat testaukset:
    1. Kokeile käyttää eri kuulokemikrofonia (joissa on sama liitäntätyyppi) tai kokeile nappikuulokkeita ohjaimellasi sekä toisella laitteella, kuten älypuhelimella tai iPodilla. Jos kuulet ääntä molemmissa tapauksissa, alkuperäiset kuulokkeet tulee vaihtaa. Tarkista jälleenmyyjältä tai valmistajalta hyvitys- ja takuuehdot.
    2. Kokeile alkuperäistä kuulokemikrofonia toisella laitteella, kuten toisella Xbox-ohjaimella tai älypuhelimella (tai millä tahansa laitteella, jossa on 3,5 mm:n liitäntä tai langaton yhteys). Jos kuulet ääntä, ohjaimesi tulee vaihtaa.

Jos haluat tarkistaa, kuuluuko ohjaimesi takuun piiriin, siirry kohtaan Xbox-ohjaimen vaihdon pyytäminen.

Voit myös kokeilla näitä vinkkejä:

• Varmista, että tietosuoja-asetuksesi sallivat kommunikoinnin kaikkien kanssa. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta , valitse Järjestelmä > Asetukset > Tili > Tietosuoja ja verkkoturva > Xbox Liven tietosuoja > Näytä lisätiedot ja mukauta > Viestintä ja moninpeli ja tee sitten haluamasi muutokset.
  • Henkilö, jonka kanssa yrität keskustella, saattaa olla mykistetty. Poista mykistys seuraavasti:
    1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
    2. Valitse Moninpeli > Seurue.
    3. Valitse seurue laajentaaksesi seuruekeskustelun osanottajien luettelon.
    4. Valitse henkilö, jonka mykistyksen haluat poistaa.
    5. Valitse Poista mykistys.
  • Tarkista seurueikkunasta, että olet liittynyt seuruekeskusteluun.
  • Katso, kohtaatko verkkoviiveitä tai muita verkko-ongelmia. Voit tehdä tämän tarkistamalla verkon yksityiskohtaiset verkkotilastot. Tutustu kohtaan Xbox Onen verkkoasetukset.
  • Kokeile kohdassa Xbox Onen moninpeliongelmien ratkaisu annettuja ohjeita.
  • Jos ongelmasi ei ole ratkennut kaikkien näiden vaiheiden jälkeen, lähetä palautetta Xboxille konsolin kautta.

Ääni kaikuu toisen henkilön puhuessa

Jos kuulet voimakasta kaikua ja käytät Kinectiä puheen syöttölaitteena, sinun kannattaa suorittaa Kinectin kalibrointiprosessi. Toimi näin:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Kinect ja laitteet > Kinect.
  3. Valitse Kinect ei kuule minua.
  4. Kalibroi Kinect uudelleen noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Kinect ei tunnista sinua, kun puhut

Jos et näe vihreää animoitua Kinect-palloa, kun puhut, Kinect-keskustelu on mahdollisesti poistettu käytöstä. Kytke Xbox One -kuulokemikrofoni tai kokeile seuraavia toimia:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Kinect ja laitteet > Kinect.
  3. Valitse Käytä Kinect-mikrofonia keskusteluun -valintaruutu.

Huomautus Tämä on koko järjestelmän laajuinen asetus, joten jos otat sen käyttöön täällä, Kinect-mikrofonia voi käyttää myös peleissä ja Skypessa.

Seuruekeskustelun ääni tulee televisiosta, kun kuulokkeet yhdistetään

Jos kuulet seuruekeskustelun television kaiuttimista myös kuulokemikrofonin kytkemisen jälkeen, sinun on ehkä liitettävä ohjain profiiliisi uudelleen.

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Sisäänkirjautuminen.
  2. Valitse profiili ja valitse sitten Vaihda profiilia.

Pelin tai sovelluksen ääni katoaa äänikeskustelun aikana

Jos käytössä oleva peli tai sovellus muuttuu Kinectin seuruekeskustelun tai Skype-puhelun aikana hiljaiseksi tai kuulumattomaksi, keskustelumikseri on ehkä asetettu säätämään vain keskustelua. Voit muuttaa äänenvoimakkuustasoa viestinnän aikana säätämällä keskustelumikserin asetuksia:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Näyttö ja ääni > Äänenvoimakkuus.
  3. Valitse Keskustelumikseri ja valitse sitten yksi vaihtoehdoista.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Seurue-keskusteluiden ääniongelmien vianmääritys Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?