Sammuta Xbox One -konsoli tai käynnistä se uudelleen

Ohjaimen kautta:

1. Pidä langattoman ohjaimen Xbox-painiketta  painettuna hetken aikaa.
  2. Valitse Sammuta konsoli.

Konsolin kautta:

1. Käynnistä konsoli painamalla sen etuosassa olevaa virtapainiketta.

Oppaasta:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Järjestelmä ja valitse sitten Sammuta konsoli or Käynnistä konsoli uudelleen.

Asetuksista:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse System (Järjestelmä) > Settings (Asetukset) > Power & startup (Virta ja käynnistys) > Turn off or restart (Sammuta tai käynnistä uudelleen).
  3. Valitse Sammuta kokonaan tai Käynnistä uudelleen nyt.

Käyttäen ääntä

Jos sinulla on Kinect ja komentoa tuetaan valitsemallasi kielellä, voit käynnistää konsolin äänikomennolla. Sano ”Xbox, on” (Xbox, päälle), tai jos sinulla on Cortana, sano ”Hey Cortana, Xbox on” (Hei Cortana, Xbox päälle).

Voit sammuttaa konsolin sanomalla ”Xbox, turn off” (Xbox, sammu), tai jos sinulla on Cortana, sanomalla ”Hey Cortana, turn off” (Hei Cortana, sammu).

Konsolin sammuttamisongelmien vianmääritys:

Kokeile seuraavia vaiheita:

• Paina konsolin virtapainiketta noin 10 sekunnin ajan. Näin toimimalla pakotat konsolin sammumaan.
  • Viimeisenä keinona voit irrottaa konsolin pistorasiasta. Huomaa, että se voi vaikuttaa käynnissä olevaan tehtävään. Jos esimerkiksi irrotat konsolin pistorasiasta pelin tallennuksen aikana, peli voi hävitä tai vioittua.

Tärkeää Älä irrota konsolia pistorasiasta järjestelmäpäivitysten asennuksen aikana.