Sammuta Xbox One -konsoli tai käynnistä se uudelleen

Ohjaimen kautta:

1. Pidä ohjaimesi Xbox-painiketta  painettuna
  2. Valitse Sammuta konsoli tai Käynnistä konsoli uudelleen.

Konsolin kautta:

1. Käynnistä konsoli painamalla sen etuosassa olevaa virtapainiketta.

Oppaasta:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä ja valitse sitten Sammuta konsoli tai Käynnistä konsoli uudelleen.

Asetuksista:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse System (Järjestelmä) > Settings (Asetukset) > Power & startup (Virta ja käynnistys) > Turn off or restart (Sammuta tai käynnistä uudelleen).
  3. Valitse Sammuta kokonaan tai Käynnistä uudelleen nyt.

Käyttäen ääntä

Cortanalla ja kuulokemikrofonilla tai Kinectillä voit käynnistää konsolin äänikomennolla sanomalla “Hey Cortana, Xbox on” (Hei Cortana, Xbox päälle). Jos haluat sammuttaa sen, sano ”Hey Cortana, Xbox off” (Hei Cortana, Xbox pois päältä).

Jos käytät alkuperäistä äänenhallintamallia, sano ”Xbox on” (Xbox päälle) käynnistääksesi sen, ja ”Xbox turn off" (Xbox sammu), jos haluat sammuttaa sen.

Lisätietoja äänen käyttämisestä Cortanan ja muiden digitaalisten avustajien, kuten Amazonin Alexan, kanssa on kohdassa Ääni- ja digitaaliset avustajat.

Konsolin sammuttamisongelmien vianmääritys

Kokeile seuraavia vaiheita:

• Paina konsolin virtapainiketta noin 10 sekunnin ajan. Näin toimimalla pakotat konsolin sammumaan.
  • Viimeisenä keinona voit irrottaa konsolin pistorasiasta. Huomaa, että se voi vaikuttaa käynnissä olevaan tehtävään. Jos esimerkiksi irrotat konsolin pistorasiasta pelin tallennuksen aikana, pelin tallennus voi hävitä tai vioittua.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Sammuta Xbox One -konsoli tai käynnistä se uudelleen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?