Vianmääritys tilanteissa, joissa ruutu tai näyttö on tyhjä Xbox One -konsolia käytettäessä

Lue vianmääritysvihjeitä tilanteisiin, joissa televisioruutu pysyy tyhjänä tai mustana, kun käynnistät Xbox One -konsolin.

Ratkaisut

Näyttö on tyhjä, kun palaat aloitusnäyttöön

1. Sammuta konsoli painamalla konsolin etuosassa olevaa Xbox-painiketta  noin 10 sekunnin ajan.
  2. Käynnistä konsoli uudelleen painamalla konsolin Xbox-painiketta  tai langattoman Xbox One -ohjaimen Xbox-painiketta .

Näyttö on tyhjä, kun aloitat Blu-ray Disc -levyn katselun

Huomautus Blu-ray-soitinsovellus ei koske Xbox One S All-Digital -versiota.

Näin voi käydä, jos Kuvalähtö-asetukseksi on valittu Salli 24 Hz. Voit poistaa Salli 24Hz -asetuksen käytöstä seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla langattoman ohjaimen Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Näyttö ja ääni.
  3. Valitse Kuvalähtö > Videotilat.
  4. Poista tämä asetus käytöstä valitsemalla Salli 24Hz.

Näyttö on tyhjä, kun käynnistät konsolin

• Varmista, että television ja Xbox One -konsolin virta on kytketty.
  • Varmista, että televisio on määritetty käyttämään oikeaa tulosignaalia (HDMI).
  • Varmista, että HDMI-kaapeli on kytketty kunnolla konsoliin.
  • Varmista, että HDMI-kaapeli on kytketty kunnolla televisioon.
  • Varmista, että HDMI-kaapeli on liitetty oikein konsolissa olevaan television lähtöliitäntään.
  • Voit katkaista Xbox Onen virran ja kytkeä sen uudelleen pitämällä Xbox-painiketta painettuna 10 sekunnin ajan ja käynnistämällä konsolin sitten uudelleen.
  • Palauta näyttöasetukset. Toimi näin:
    1. Jos Xbox One -konsolissa on levy, poista se.
    2. Sammuta konsoli painamalla konsolin Xbox-painiketta 10 sekunnin ajan.
    3. Pidä Xbox -painiketta ja Eject-painiketta painettuina, kunnes kuulet konsolin käynnistykseen viittaavan merkkiäänen. Kuulet yhden merkkiäänen heti ja toisen merkkiäänen 10 sekuntia myöhemmin. Virran merkkivalo välähtää ennen toista äänimerkkiä. ÄLÄ VAPAUTA PAINIKETTA ennen toista äänimerkkiä.

Huomautus Jos sinulla on Xbox One S All-Digital -versio, pidä Xbox-painiketta ja Bind-painiketta painettuina sen sijaan, koska konsolissasi ei ole Eject-painiketta.

Kummassakin tapauksessa konsoli käynnistetään pienen tarkkuuden tilassa (640 × 480). Jos haluat palauttaa tämän asetuksen, paina Xbox-painiketta oppaan avaamiseksi. Siirry kohtaan Järjestelmä > Asetukset > Näyttö ja ääni > Kuvalähtö valitse sitten haluamasi tarkkuus avattavasta Näyttö-luettelosta.

4. Jos sinua pyydetään suorittamaan nämä toimet jokaisella käynnistyskerralla, sinun kannattaa vaihtaa TV-liitäntä-asetukseksi HDMI seuraavassa osassa ”Näyttö on tyhjä, ja käytät kokoonpanossa ääni- ja kuvavastaanotinta” annettujen ohjeiden mukaan. Lisätietoja saat ohjeaiheesta Xbox Onen näyttöasetusten säätäminen.
  • Yritä kytkeä HDMI-kaapeli televisiossa toiseen HDMI-porttiin.
  • Yritä kytkeä konsoli televisioon eri HDMI-kaapelilla.
  • Yritä kytkeä konsoli toiseen televisioon.

Näyttö on tyhjä, ja käytät kokoonpanossa ääni- ja kuvavastaanotinta.

Jos Xbox One -konsoli on liitetty ääni- ja kuvavastaanottimeen, joka on liitetty televisioon, eikä ääntä kuulu, noudata seuraavia vianmäärityksen vaiheita:

1. Kytke virta laitteisiin seuraavassa järjestyksessä ja odota, että jokainen laite käynnistyy kunnolla ennen seuraavan laitteen käynnistämistä:
    1. Kytke ensin television virta.
    2. Kun televisiossa näkyy kuva, kytke virta ääni- ja kuvavastaanottimeen.
    3. Kytke virta Xbox One -konsoliin.
  2. Television kaukosäätimen Input (Tulo) -painikkeella (tai television painikkeilla) voit vaihtaa ääni- ja kuvavastaanottimen tulolähteen pois konsolista ja takaisin siihen (esimerkiksi vaihto HDMI1:stä HDMI2:een ja sitten takaisin HDMI1:een).
  3. Käynnistä ääni- ja kuvavastaanotin uudelleen.
  4. Määritä TV-liitäntä-kohdan asetukseksi HDMI:
    1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
    2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Näyttö ja ääni.
    3. Valitse Kuvalähtö > Videon tarkkuus ja reunojen poisto.
    4. Valitse avattavasta Näyttö-valikosta HDMI-vaihtoehto.

Näyttö on tyhjä järjestelmäpäivityksen asennuksen jälkeen

Jos olet juuri asentanut järjestelmäpäivityksen ja näyttö on tyhjä, kokeile Xbox One -järjestelmäpäivitysratkaisua. Valitse vaiheessa 1 MINUN ON SUORITETTAVA JÄRJESTELMÄN PÄIVITYSVIRHEEN VIANMÄÄRITYS ja noudata sitten annettuja vaiheita.

Tee korjauspyyntö

Jos mikään näistä ratkaisuista ei ratkaissut ongelmaa, konsoli on ehkä korjattava. Siirry kohtaan Laitepalvelut ja lähetä korjauspyyntö.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Vianmääritys tilanteissa, joissa ruutu tai näyttö on tyhjä Xbox One -konsolia käytettäessä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?