Xbox One -konsolin päivittäminen

Kehitämme Xbox Onea jatkuvasti. Jos konsolisi on määritetty hakemaan päivitykset automaattisesti, päivitämme konsolin, kun päivityksiä on saatavilla. Muussa tapauksessa saat päivityskehotteen.

Automaattiset päivitykset

Voit määrittää konsolin hakemaan päivitykset automaattisesti seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse System (Järjestelmä) > Settings (Asetukset).
  3. Valitse Järjestelmä > Päivitykset ja lataukset.
  4. Jos haluat, että konsoli päivitetään automaattisesti, sinun on valittava Pidä konsoli päivitettynä Jos haluat pitää pelit ja sovellukset ajan tasalla, valitse Pidä pelit ja sovellukset päivitettynä.

Manuaaliset päivitykset

Jos haluat hakea päivityksen manuaalisesti, toimi seuraavasti:

1. Varmista, että konsoli on yhteydessä Internetiin ja avaa sitten opas ja painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset.
  3. Valitse Järjestelmä > Päivitykset ja lataukset.
  4. Päivitykset-kohdassa näet:
    • Saatavilla olevat konsolipäivitykset. Select this button to begin your update (Voit aloittaa päivityksen painamalla tätä painiketta) tai
    • Konsolipäivityksiä ei ole saatavilla. Se tarkoittaa, että konsoli on ajan tasalla.

Jos päivityksiä ei ole saatavilla, konsoli on ajan tasalla.

Mikä versio minulla on?

Jos haluat nähdä konsolin järjestelmäversion. toimi seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse System (Järjestelmä) > Settings (Asetukset).
  3. Valitse Järjestelmä > Konsolin tiedot.
  4. Käyttöjärjestelmäversio näytetään toisessa sarakkeessa.

Huomautus Jos olet juuri suorittamassa järjestelmäpäivitystä ja sinun on selvitettävä konsolin käyttöjärjestelmäversio, vedä ohjaimen vasenta ja oikeaa liipaisinta sekä vasenta ja oikeaa bumper-painiketta samaan aikaan. Käyttöjärjestelmäversio on ilmoitettu toisella rivillä koontiversiona.

Voit ottaa selvää kuhunkin julkaisuversioon sisältyvistä uusista päivityksistä perehtymällä ohjeaiheeseen Xbox One -käyttöjärjestelmän versiot ja järjestelmäpäivitykset.

Xbox Insider -ohjelma

Jos olet mukana Xbox Insider -ohjelmassa, konsoli voidaan päivittää tavallista useammin, kun valmistelemme uutta päivitystä julkistamista varten. Voimme myös julkaista ennakkoversiopäivityksiä vaiheittain. Jotkut Xbox Insider -osallistujat saattavat saada päivityksiä eri aikaan kuin muut käyttäjät.

Jos haluat osallistua ennakkoversio-ohjelmaan, perehdy Xbox Insider -ohjelman usein kysyttyihin kysymyksiin.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox One -konsolin päivittäminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?