Oppaan käyttäminen Xbox Onessa

Opas on nopein tapasi:

• Ottaa selvää, mitä kavereillesi kuuluu, ja pitää kirjaa klubeistasi.
  • Aloittaa ja liittyä seurueisiin.
  • Lähetä pelisi Mixerin avulla.
  • Nähdä, mitä toimintosyötteessäsi tapahtuu ja tarkastaa edistyksesi saavutuksissa.
  • Tarkistaa viestit ja ilmoitukset.
  • Tarkistaa ja muuttaa asetuksia.
  • Päivittää oman profiilisi.

Avaa opas painamalla ohjaimessa Xbox-painiketta   tai aloitusnäytöllä siirtymällä vain vasemmalle.

Täältä löydät opasvälilehdet, nopean pääsyn viimeksi käytettyihin ominaisuuksiin ja pikalinkit Omat pelit ja sovellukset -kohtaan, Microsoft Storeen ja henkilökohtaisiin ilmoituksiin.

Opasvälilehtien käyttäminen

Voit käyttää konsolin ominaisuuksia nopeasti käyttämällä kahdeksaa välilehteä yläreunassa.

Kirjaudu sisään

Kun olet kirjautunut sisään, voit:

Saavutukset

Moninpeli

Ihmiset

Täältä löydät kaikki ystävät:

Aloitussivu

Tästä pääset nopeasti aloitusnäyttöön. Opi mukauttamaan aloitussivusi ja pitämään kaikki suosikkiryhmäsi yhdessä paikassa.

Yhteydenpito

Etsi yhteydenpitosi ja aloita uusia täältä:

Lähetä ja sieppaa

Tämä on keskuksesi lähetykseen tai lähetysten katseluun konsolillasi Mixerillä. Voit myös tehdä seuraavaa:

Järjestelmä

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Oppaan käyttäminen Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?