Oppaan käyttäminen Xbox Onessa

Ohjelmaopas on nopein tapa, jonka avulla voit:

• Ottaa selvää,  mitä kaverisi tekevät ja pysyä ajan tasalla omista klubeistasi.
  • Perustaa seurueita ja liittyä niihin.
  • Lähettää pelisi suora-aikaisesti Mixerin avulla.
  • Nähdä, mitä toimintosyötteessäsi tapahtuu ja tarkastaa edistyksesi saavutuksissa.
  • Tarkistaa viestisi ja ilmoituksesi.
  • Tarkastella ja muuttaa asetuksiasi.
  • Päivittää profiilisi.

Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle tai painamalla ohjaimen Xbox -painiketta  .

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Oppaan käyttäminen Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?