Windows Sonic- ja Dolby Atmos -kuulokemikrofoniasetukset ja -ohjeita Xbox One -käyttöä varten

Tällä sivulla

Kuulokkeiden asetukset

Kun kytket stereokuulokkeet ohjaimeen tai konsoliin ensimmäistä kertaa, valittu kuulokkeiden ääniformaatti on oletusarvoisesti Stereo pakkaamaton. Voit käyttää tilaääntä kaikkien kuulokemikrofonien kanssa valitsemalla jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

Windows Sonic – tämä on Microsoftin tarjoama avaruudellinen ääniasetus, joka tarjoaa mukaansatempaavan kuulokkeiden käyttökokemuksen. Kytke mikä tahansa stereokuulokemikrofoni ohjaimeen tai kytke konsoliisi langaton Xbox-lisälaite, ennen kuin vaihdat kuulokemikrofonin asetukseksi Windows Sonic kuulokkeille.

Dolby Atmos for Headphones – Dolby Atmos for Headphones on korkealuokkainen kuulokemikrofonien äänimuoto, joka toimii kaikkien kuulokemikrofonien kanssa. Jos haluat käyttää mieluummin Dolby Atmos for Headphones -muotoa, valitse kyseinen asetus kohdassa Kuulokemikrofonin ääni. Lisätietoja Dolby Atmos for Headphones -muodosta saat sovelluksesta.

Muuta kuulokemikrofonin ääniasetuksia seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse Järjestelmä > Asetukset.
  2. Valitse Näyttö ja ääni ja sitten jokin seuraavista kuulokkeiden ääniasetuksista.

Vianmääritysasetukset

Pelin ääniongelmat käytettäessä Dolby Atmosta:

Jos Dolby Atmosin käytössä ilmenee ääniongelmia, poista tämä ominaisuus käytöstä:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse Järjestelmä > Asetukset.
  2. Valitse Näyttö ja ääni ja sitten kuulokkeiden ääniasetuksista Stereo pakkaamaton.

Kaiuttimien asetuksia ei voi muuttaa, kun Windows Sonicia tai Dolby Atmosta varten määritetyt kuulokkeet on irrotettu:

Useimmissa tapauksissa kaiuttimien aikaisemmat ääniasetukset palautetaan, kun tilaääntä (Windows Sonicia tai Dolby Atmosia) varten määritetty kuulokemikrofoni irrotetaan tai sammutetaan. Jotkin laitteet, kuten USB-porttiin liitetyt, älykästä lähetin-vastaanotinta käyttävät langattomat kuulokkeet, saattavat kuitenkin näyttää kuulokemikrofonin olevan edelleen liitettynä, vaikka se olisi irrotettu tai sammutettu.

Irrota Xboxiin liitetyt kuulokkeet tai kuulokemikrofoniosa. Tällöin kaiuttimien asetusten tulisi palautua edellisten määritystensä mukaisiksi muuttamatta kuulokemikrofonin tai kaiuttimen ääniasetuksia. Jos kytket kuulokemikrofonin tai kuulokemikrofonikomponentin uudelleen, aikaisemmin valitsemasi kuulokemikrofonimuodon pitäisi palautua.

Jos sinulla on edelleen ongelmia Xbox Onessa kaiuttimien ja kuulokkeiden välisessä siirtymisessä, tarkista kuulokemikrofonin valmistajan sivustosta lisätietoja.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Windows Sonic- ja Dolby Atmos -kuulokemikrofoniasetukset ja -ohjeita Xbox One -käyttöä varten " vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?