Xbox Insider Hub -sovelluksen hankkiminen

Tällä sivulla kerrotaan, miten voit hankkia Xbox Insider Hub -sovelluksen ja käyttää sitä kokeillaksesi Xbox Insider -ohjelmaan. Löydät myös vastauksia Xbox Insider Hubiin liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Xbox Insider Hub -sovelluksen hankkiminen

Xbox Onessa

Siirry Store-välilehdelle koontinäytössä tai valitse Store oppaassa.

1. Valitse Haku.
  2. Kirjoita ruutuun insider ja valitse Xbox Insider -keskus.
  3. Valitse Hae tai Asenna.

Windows 10:ssä

Xbox Insider -keskus voidaan asentaa Windows 10 -tietokoneeseen Microsoft Storesta.

1. Paina käynnistyspainiketta , kirjoita store ja valitse sitten Microsoft Storesta.
  2. Valitse Haku, kirjoita ruutuun insider ja valitse sitten Xbox Insider -keskus.
  3. Valitse Hae tai Asenna.

Avaa Xbox Insider -keskus

Xbox Onessa

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Omat pelit ja sovellukset > Näytä kaikki.
  2. Valitse Sovellukset-kohdasta Xbox Insider-keskus.

Windows 10:ssä

1. Paina käynnistyspainiketta .
  2. Valitse Xbox Insider -keskus sovellusten luettelosta tai kirjoita ruutuun insider ja valitse Xbox Insider -keskus.

Käytön helpottamiseksi voit kiinnittää sovelluksen aloitusvalikkoon napsauttamalla sovelluksen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Kiinnitä aloitusnäyttöön.

Huomautus Jos avaat Xbox Insider -keskuksen ensimmäistä kertaa, sinun on hyväksyttävä Xbox Insider -ohjelman ehdot.

Asenna Xbox Insider -keskus toiseen Xbox One -konsoliin

1. Kirjaudu Xbox-konsoliin sillä pelaajatunnuksella, jolla rekisteröidyit Xbox Insider -ohjelmaan.
  2. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Omat pelit ja sovellukset > Näytä kaikki.
  3. Valitse Sovellukset-kohdassa Valmis asennukseen -välilehti ja valitse sitten Xbox Insider -keskus.
  4. Paina Asenna-painiketta.

Käynnistä uudelleen Xbox Insider -keskus Xbox One -konsolissasi.

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Omat pelit ja sovellukset > Näytä kaikki.
  2. Valitse Sovellukset-kohdassa Valmis asennukseen -välilehti ja valitse sitten Xbox Insider -keskus.
  3. Paina Asenna-painiketta.

Xbox Insider -ohjelmaan osallistumisen lopettaminen

1. Avaa Xbox Insider -keskus.
  2. Valitse Asetukset > Hallitse laitteita.
  3. Valitse laitteet, jotka haluat poistaa Xbox Insider -ohjelmasta.
  4. Poista Xbox Insider -keskuksen asennus.

Lisätietoja sovellusten ja pelien asennuksen poistamisesta on ohjeaiheessa Xbox One -pelien tai -sovellusten poistaminen kiintolevytilan vapauttamiseksi.

Rekisteröityminen esiversiota varten

Esiversio voi sisältää pelejä, sovelluksia, elämyksiä ja Xbox One Update Preview -ohjelman. Voit rekisteröityä seuraavasti:

1. Avaa Xbox Insider -keskus.
  2. Valitse Insider-sisältö.
  3. Valitse peli, sovellus tai muu kohde.
  4. Paina Liity-painiketta.
  5. Valitse ryhmä, johon haluat liittyä, ja paina sitten Valmis.
  6. Lue esiversio-ohjelman osallistumisehdot ja valitse sitten Hyväksy.

Osallistuminen esiversio-ohjelmaan

Kun osallistut esiversio-ohjelmaan, huomaat varmasti, että Xbox Insider -keskuksen tietosivu on paras paikka hankkia tietoja. Sivulla on esimerkiksi:

• Info (Tiedot): perustietoja esiversio-ohjelmasta, muun muassa kelpoisuusvaatimuksista.
  • Announcements (Ilmoitukset): esiversio-ohjelman viimeisimmät uutiset, muun muassa julkaisutiedot, ajoitetut toistoajat ja kilpailut.
  • Quests (Tehtävät): skenaarioita, jotka voit käydä läpi ja joiden pohjalta voit antaa palautetta kokemuksistasi. Suorittamalla tehtävät saat kokemuspisteitä.
  • Surveys (Kyselyt): nopea tapa lähettää kehittäjille palautetta esiversiosta käymättä tiettyjä vaiheita tai skenaarioita läpi. Suorittamalla kyselyt saat kokemuspisteitä.
  • Known issues (Tunnetut ongelmat): lue tietoja esiversion ilmoitetuista ongelmista sekä etsi vihjeitä ja kiertoratkaisuja.

Kokeile myös Quick poll (Pikakysely) -ominaisuutta. Nämä ovat lyhyitä monivalintakyselyitä, joiden avulla voit lähettää nopeasti palautetta. Löydät pikakyselyt Xbox Insider -keskuksen pääsivulta.

Esiversio-ohjelmaan osallistumisen lopettaminen

1. Avaa Xbox Insider -keskus.
  2. Valitse Insider-sisältö.
  3. Valitse esiversio-ohjelma, johon olet osallistumassa.
  4. Valitse Hallitse.
  5. Valitse ensin Poista rekisteröinti ja sitten Valmis.

Xbox Insider XP:n ansainta

Hankkimalla Xbox Insider -kokemuspisteitä voit nostaa tasoasi, avata uusia Xbox Insider -tasoja ja parantaa sijoitustasi tulostaulukoissa. Saat kokemuspisteitä suorittamalla tehtäviä, vastaamalla kyselyihin ja pikakyselyihin sekä osallistumalla muihin Xbox Insider -ohjelman toimintoihin. Aika ajoin Xbox Insider -kokemuspisteitä käytetään määrittämään esikatselumahdollisuudet valitulle Insider-sisällölle.

Xbox Insider -kokemuspisteiden tarkasteleminen

Xbox Insider -kokemuspisteet sisältävät kaikki ansaitsemasi kokemuspisteet, joilla on vaikutusta Xbox Insider -tasoosi ja sijoitukseesi tulostauluissa. Xbox Insider -kokemuspisteet näkyvät Friends (Ystävät) -tulostaulussa ja yleisessä Xbox Insider -tulostaulussa.

Xbox Insider -tason nostaminen

Xbox Insider -tasosi määrittää sijoituksesi Xbox Insider -ohjelmassa. Hankkimalla lisää kokemuspisteitä voit nostaa Xbox Insider -tasoasi ja parantaa sijoitustasi. Xbox Insider -tasosi näkyy Xbox Insider Hubin aloitussivulla olevassa Xbox Insider -profiilissa.

Xbox Insider -tulostaulusijoituksen tarkasteleminen

Jos haluat tarkastella sijoitustasi Friends (Ystävät) -tulostaulussa tai yleisessä Xbox Insider -tulostaulussa, toimi seuraavasti:

1. Avaa Xbox Insider -keskus.
  2. Valitse pääsivulta Xbox Insider -profiilisi.
  3. Valitse Friends (Ystävät)- tai Global (Yleinen) -tulostaulu sijoituksesi tarkastelemista varten.

Xbox Insider Hubin usein kysytyt kysymykset

Ystäväni on oikeutettu esiversioon, mutta minä en. Mikä siihen on syynä?

Kaikki esiversiot eivät ole kaikkien Xbox Insider -käyttäjien käytettävissä. Ohjelman osanottajat voivat olla oikeutettuja esiversioihin tietyin ehdoin, joita ovat muun muassa kiinnostuksen kohteet, Xbox Insider -käyttäjänä vietetty aika, Xbox Insider -kokemuspisteet, aikaisempi osallistuminen Insider-esiversio-ohjelmiin ja muut tekijät.

En ole oikeutettu mihinkään esiversioon. Onko se normaalia?

Kaikki Xbox Insider -käyttäjät eivät ole oikeutettuja esiversioihin, kun he lataavat Xbox Insider Hubin. Voit kuitenkin parantaa mahdollisuuksiasi tulla valituksi tuleviin esiversio-ohjelmiin vastaamalla tehtäviin, kyselyihin ja pikakyselyihin sekä ilmoittamalla löytämistäsi ongelmista Ilmoita ongelmasta -toiminnolla Xbox Onessa ja Windowsin palautekeskuksessa. Näin voit antaa palautetta pelaamisesta ja Xbox-käyttökokemuksesta Windows 10:ssä.

Xbox Insider -kokemuspisteeni tai Xbox Insider -tasoni on virheellinen. Mitä voin tehdä?

1. Pidä Xbox -painiketta painettuna.
  2. Valitse Mitä haluat tehdä? -näytössä Ilmoita ongelmasta.
  3. Valitse Add new problem (Lisää uusi ongelma).
  4. Valitse Select category (Valitse luokka) -näytössä Apps (Sovellukset) > Xbox Insider -keskus.
  5. Kirjoita Summarize the problem (Ongelman yhteenveto) ja Description (Kuvaus) -kohtiin ongelman nimi ja ristiriidan kuvaus eli se, miten näkemäsi poikkeaa odotetusta.
  6. Valitse Valmis.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Insider Hub -sovelluksen hankkiminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?