Palautteen antaminen Xbox Insider -käyttäjänä

Yleistä

Käytä Xbox Insider -keskusta, kun kohtaat ongelman tai odottamatonta toimintaa auttaaksesi Xbox-tiimiä ongelmien tutkimisessa ja ratkaisemisessa Xbox Onessa ja Windows 10:ssä. Tällä tavoin parannat sinun ja Xbox-yhteisön muiden jäsenten pelielämystä.

Tällä sivulla kerrotaan, miten voit ilmoittaa uudesta tai tunnetusta ongelmasta, ja annetaan vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Xbox Onen ongelman raportointi

Raportoi asiasta välittömästi ongelman tai odottamattoman toiminnan ilmetessä:

1. Pidä Xbox -painiketta painettuna.
  2. Valitse Mitä haluat tehdä? -näytössä Ilmoita ongelmasta. Tämä avaa koko Xbox Insider -keskus -sovelluksen.

Tietojen lisääminen tunnettuun ongelmaan

Voit lisätä tunnettuun ongelmaan tietoja seuraavasti:

1. Valitse Known issues (Tunnetut ongelmat) -kohdasta kohtaamasi ongelma.
  2. Jos voit havainnollistaa ongelmaa, valitse Include screenshot (Sisällytä näyttökuva)- tai Include video capture (Sisällytä videosieppaus) -valintaruutu.
  3. Valitse +1 I have this problem (+1 Minulla on tämä ongelma).

Uuden ongelman ilmoittaminen

Jos vastaan tulee ongelma tai odottamaton toiminta, joka ei vaikuta oleva tunnettu ongelma, ilmoita siitä uutena ongelmana.

1. Pidä Xbox-painiketta painettuna.
  2. Valitse Mitä haluat tehdä? -näytössä Ilmoita ongelmasta. Tämä avaa koko Xbox Insider -keskus -sovelluksen.
  3. Valitse Add new problem (Lisää uusi ongelma).
  4. Valitse Select category (Valitse luokka) -näytöstä ongelmaa parhaiten kuvaava luokka.
  5. Valitse Select sub-category (Valitse alaluokka) -näytöstä ongelmaa parhaiten kuvaava alaluokka. Huomautus: Jos et ole varma, mihin luokkaan ongelma kuuluu, arvaa. Saamme ja tarkistamme ongelmaa koskevan ilmoituksesi siitä huolimatta.
  6. Jos voit havainnollistaa ongelmaa, valitse Include screenshot (Sisällytä näyttökuva)- tai Include video capture (Sisällytä videosieppaus) -valintaruutu.
  7. Lisää ongelmalle otsikko ja kuvaus. Paras tapa tehdä se on vastata näihin kysymyksiin:
    • Millainen ongelma tai odottamaton toiminta on?
    • Mitä olit tekemässä, kun kohtasit ongelman?
    • Mitä muita ohjelmistoja, laitteita tai lisävarusteita käytit, kun kohtasit ongelman? Esimerkiksi: medialevyt (Blu-ray-levyjä, DVD-levyjä, pelejä), TV:n malli (kuvaongelmat), AV-asennustila (ääniongelmat), verkkolaitteisto (yhteysongelmat), kuulokkeet, arcade-sauvat tai oheislaitteet.
    • Näkyikö ongelman tai toiminnon ilmenemisen aikana erityisiä virhekoodeja tai -sanomia? Jos näin on, mikä oli kyseinen virhekoodi tai virhesanoma?
      Huomautus: Voit helpottaa tekstin kirjoittamista käyttämällä USB-näppäimistöä, Xbox One Chatpad ‑mininäppäimistöä tai Xbox-sovellusta mobiililaitteessa tai Windows 10 -tietokoneessa. Jos käytät Cortanaa, käytä puhe tekstiksi -toimintoa avaamalla näppäimistön jokaisessa tekstikentässä ja painamalla sitten näkymäpainiketta .
  8. Valitse Valmis.

Ongelmasta ilmoittaminen Windows 10 -laitteella

1. Napsauta Käynnistä-painiketta ja valitse sitten Palautekeskus sovellusten luettelosta tai kirjoita palaute ruutuun ja valitse Palautekeskus.
  2. Valitse aloitusnäytössä Ilmoita ongelmasta.
  3. Täytä Summarize your feedback (Palautteen yhteenveto) ja Explain in more detail (Anna tarkempia tietoja) (tarvittaessa) -osat. Paras tapa tehdä se on vastata näihin kysymyksiin:
    • Millainen ongelma tai odottamaton toiminta on?
    • Mitä olit tekemässä, kun kohtasit ongelman?
    • Mitä muita ohjelmistoja, laitteita tai lisävarusteita käytit, kun kohtasit ongelman?
    • Näkyikö ongelman tai toiminnon ilmenemisen aikana erityisiä virhekoodeja tai -sanomia? Jos näin on, mikä oli kyseinen virhekoodi tai virhesanoma?
  4. Jätä palautetta ja noudata kehotteita. Jos voit näyttää meille ongelman, varmista, että voit myös sisällyttää näyttökuvia.
  5. Kun olet valmis, paina Lähetä.

Xbox Insider Redditissä

Voit myös jakaa kohtaamasi ongelmat ja pyytää tukea keskustelemalla muiden Xbox Insider -käyttäjien ja Xbox-työntekijöiden kanssa Xbox Insider Subreddit -sivustolla.

Ongelman raportoinnin / Palautekeskuksen usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras aika käyttää Ilmoita ongelmasta -toimintoa?

Välittömästi ongelman tai odottamattoman toiminnan ilmetessä. Näin voit varmistaa, että lähettämistäsi vianmääritystiedoista on hyötyä ongelman ratkaisemisessa.

Voinko katsoa ongelmaraportin mukana lähetettävän näyttökuvan tai videosieppauksen?

Kyllä, voit katsoa näyttökuvan tai videosieppauksen ennen ongelmaraportin lähettämistä. Jos et halua lähettää kumpaakaan mediasisältöä, poista niiden valintaruudut, niin niitä ei sisällytetä raporttiin.

Valitsin Include video capture (Sisällytä videosieppaus) -vaihtoehdon, mutta en näe videota. Mikä siihen on syynä?

Videosieppaukset ovat käytettävissä vain silloin, kun teet ilmoituksen peleihin liittyvistä ongelmista.

Voinko kirjoittaa ongelman kuvauksen ja nimen muullakin kuin ohjaimella?

Kyllä, voit käyttää

Käytä kuitenkin Ilmoita ongelmasta -toimintoa, jos haluat tehdä ilmoituksen konsolissa ilmenneistä ongelmista tai odottamattomasta toiminnasta, sillä näin voimme tutkia ongelmat paljon nopeammin.

Otetaanko minuun yhteyttä ilmoittamiini ongelmiin liittyen?

Ottaisimme mielellämme yhteyttä jokaiseen käyttäjään erikseen, mutta saamamme palautteen määrän vuoksi se ei aina ole mahdollista. Jos meillä on muuta kysyttävää palautteestasi, otamme sinuun yhteyttä Xbox Live -viestillä tai Xbox Insider Subreddit -sivuston kautta.

Ilmoittamaani ongelmaa ei vieläkään ole korjattu. Milloin se korjataan?

Yritämme korjata kaikki ongelmat nopeasti, mutta jotkin ongelmat vaativat tavallista enemmän selvitystyötä ja taloudellista panostusta. Jos teit ilmoituksen aikaisemmassa päivityksessä ilmenneestä ongelmasta, jota ei myöhemmässä päivityksessä ole vielä korjattu, käytä taas Ilmoita ongelmasta -toimintoa ja kerro meille, jos kohtaat ongelman edelleen. Muista sisällyttää kaikki olennaiset tiedot, jotka olemme kuvanneet edellä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Palautteen antaminen Xbox Insider -käyttäjänä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?