Xbox Onen uudet ominaisuudet

Uusin päivitys on tullut, ja siihen on lisätty uusia loistavia ominaisuuksia.

Pelaa myöhemmin

Kun Xbox Game Pass -luettelossa on niin monia hienoja pelejä, voi olla vaikeaa seurata jokaista peliä, jota haluat ehkä pelata. Pelaa myöhemmin -ominaisuudella voit tehdä luettelon peleistä, johon voit palata paremmalla ajalla. Hallitse kokoelmaasi Xbox-konsolista tai Game Pass -mobiilisovelluksesta ja lataa pelit, kun olet valmis.

Ystäväluettelo näyttää, missä ystäväsi pelaavat

Olemme lisänneet kuvakkeita ystäväluetteloosi muista ympäristöistä, joissa ystäväsi tällä hetkellä pelaavat. Nämä kuvakkeet näkyvät vain niiden ympäristöjen kohdalla, joissa et tarkastele ystäväluetteloa tällä hetkellä. Jos olet esimerkiksi kirjautuneena Xbox Oneen, näet kuvakkeet ystävistä, jotka ovat kirjautuneet tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen, ja ystäväsi näkevät ystäväluettelossa kuvakkeen siitä, että olet Xbox Onessa.

Viestipyynnöt

Priorisoi viestit ystäviltäsi ja keneltä tahansa, joiden kanssa haluat olla yhteydessä, ja laita erikseen viestit ihmisiltä, joita et tunne, viestipyyntöjen välilehdelle.

Osana tätä päivitystä kaikki aiemmat ryhmäviestit poistetaan (tämä ei vaikuta kahdenkeskisiin viesteihin). Jos haluat varmuuskopioida aiempia ryhmäviestejä, kopioi ja liitä ne Xbox.comiin rajoitetun ajan.

Parempi lajittelu Omat pelit ja sovellukset -kohdassa

Olemme helpottaneet sisällön etsimistä. Omat pelit ja sovellukset -kohdassa otsikot eivät enää sisällä artikkeleita, kuten "a", "an" tai "the", kun käytät Lajittele A–Ö- tai Ryhmitä kirjaimen mukaisesti -näkymää. Esimerkiksi "The Witcher" on löytyy nyt kohdasta "W" "T"-kohdan sijaan.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Onen uudet ominaisuudet" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?