Xbox Onen uudet ominaisuudet marraskuussa

Marraskuu on saapunut ja niin ovat myös erinomaiset uudet lisäykset marraskuun päivitykseen.

Hiiren ja näppäimistön tuki Xbox Onessa

Sovelluskehittäjät voivat nyt liittää Xbox One -peleihinsä mukaan myös näppäimistö- ja hiirisyötteet.

Fortnite ja Warframe johtavat tietä marraskuun päivityksellään, ja Bomber Crew-, Deep Rock Galactic-, Strange Brigade-, Vermintide 2-, War Thunder- ja X-Morph Defense -pelit antavat lisätukea myöhemmin marraskuussa.

Cortanan ja Alexan Xbox-taitojen parannukset

Cortanan ja Alexan Xbox-taito käynnistettiin Yhdysvalloissa viime kuussa, ja marraskuun julkaisun myötä ensimmäiset päivitykset on tehty.

• Sano ”Hey Cortana, pair my Xbox” (Hei Cortana, käske Xboxin muodostaa laitepari) mille tahansa Cortana-laitteelle, niin Cortana havaitsee ja yhdistää Xboxin automaattisesti ilman tarvetta sisäänkirjautumiselle.
  • Alexan Xbox-taitoon on lisätty tuki Isossa-Britanniassa oleville pelaajille brittienglannin puheentunnistuksen lisäyksen myötä. Voit aloittaa Alexan käytön sanomalla pelkästään “Alexa, open Xbox” (Alexa, avaa Xbox).
  • Uuden siirtymistilan avulla voit käyttää puhettasi ohjaimena. Painamalla painikkeita (A, B, X, Y) voit siirtyä konsolisi eri osien välillä (ylös, alas, vasemmalle, oikealle). Kokeile sitä sanomalla “Start navigation mode” (Aloita siirtymistila) tai “Press [button name]” (Paina [painikkeen nimi])!

Amazon Music -sovellus tulee Xbox Oneen

Amazon Music käynnistää upouuden sovelluksen Xbox Onella Yhdysvalloissa. Xboxin Amazon Music -sovelluksen avulla Amazon Music Unlimited -tilaajat voivat suoratoistaa yli 50 miljoonaa kappaletta ja tuhansia soittolistoja ja radioasemia Xbox One -tuoteperheeseen kuuluvilla laitteillaan. Erityisjäsenyyden haltijat voivat myös käyttää sovellusta yli kahden miljoonan kappaleen ja satojen soittolistojen ja radioasemien suoratoistoon ilman Prime Music -jäsenyyteensä tulevia lisäkustannuksia.

Haun laajentaminen

Aloitussivun haku sisältää nyt Xbox-avustajan tulokset sekä pelit, joiden tila on Valmis asennukseen tai jotka jo omistat osana jäsenyyksiäsi, joihin kuuluvat muiden muassa Xbox Game Pass ja EA Access.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Onen uudet ominaisuudet marraskuussa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?