Xbox Onen uudet ominaisuudet toukokuussa

Jatka lukemista ja ota selvää, mitä uutuuksia kuluvan kuukauden aikana on tarjolla.

Vieläkin useampia videon ulostuloasetuksia

Pelaajat, joiden televisiot ja näytöt tukevat 120 Hz:n virkistystaajuuksia, voivat nyt ottaa käyttöön 120 Hz:n tuen 1080p- ja 1440p-ulostuloresoluutioille Xbox One S- ja Xbox One X -konsoleissa.

Suuri virkistystaajuus tarjoaa usein sujuvamman pelaamisen ja pienemmän viiveen sekä vähentää kuvan repeilyä ja pätkintää joissakin peleissä.

Pelisieppausten rajauksen parannukset

Nyt voit aloittaa viimeisimpien sieppaustesi pelileikkeiden ja näyttökuvien leikkaamisen oppaassa. Enää sinun ei tarvitse siirtyä Upload Studioon, jos haluat muokata leikkauksiasi.

Päivitetty painiketoiminta

Olemme tehneet joitakin muutoksia ohjainpainikkeen komentoihin. Nyt voit esimerkiksi painaa aloitusnäytön näkymäpainiketta [kuvake], niin voit järjestää uudelleen peli- ja kaverilohkosi. Jos olet valinnut oppaan [kuvake] päävälilehdessä Aloitus-kohdan, pääset viimeisimpiin sieppauksiin painamalla samaa näkymäpainiketta [kuvake].

Perheille miellyttävämpi kokemus

Vanhempien on nyt helpompaa hakea ja hallita perheasetuksiaan Xbox Onessa. Uudella Perheasetukset-näytöllä kohdassa Asetukset > Tili näytetään, mitkä perhe- ja sisältöasetukset on määritetty, mitkä niistä ovat määrittämättä sekä huomiota tarvitsevat asetukset.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Onen uudet ominaisuudet toukokuussa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?