Xbox Onen uudet ominaisuudet

Katso, mitä uutta lokakuun versio sisältää.

Älykkäämpi toivelista

Tästä lähtien saat ilmoituksen aina, kun jonkin toivelistassasi olevan tuotteen hintaa lasketaan Microsoft Storessa. Näin sinulta ei jää yksikään tarjous hyödyntämättä.

Mixerin integrointi

Mixer ja Xbox One integroidaan entistä tiiviimmin, ja nopeuteen ja yksinkertaisuuteen keskittyvien parannusten ansiosta voit nauttia Mixerin täydellisestä katseluelämyksestä suoraan koontinäytöllä. Sinun ei enää tarvitse avata erillistä sovellusta suoratoiston korjaamista varten.

Joustavat sieppausasetukset

Voit nyt hallita peleissä siepattavia ja tallennettavia sisältöjä entistä paremmin. Valitse Asetukset > Oletusarvot > Sieppaa ja jaa -kohdassa “Omat sieppaukset”, ”Omat tai pelien sieppaukset” tai ”Älä sieppaa”.

Suosittele Xbox Game Pass -pelejä

Jos Xbox Game Passissa on jokin peli, jota ystäviesi on mielestäsi pelattava, suosittele sitä! Kun avaat Xbox Game Passin, valitse peli ja sitten Jaa. Lähetä sitten viestisi mahdollisesti lisäämilläsi kommenteilla.

Hei Cortana, se on ollut todellista

Lokakuun päivityksestä alkaen Cortana ei enää ole käytettävissä Xboxissa, paitsi Harmon Kardon Invoke -älykaiuttimen digitaalisena apurina.

Kinect-sensorin hankkineet käyttäjät voivat kuitenkin integroida äänen edelleen Xboxin äänikomentojen avulla. Alkuperäisten äänikomentojen luettelon löydät ohjeaiheesta Xboxin äänikomennot Kinectillä.

Mikä tahansa Amazon Alexaa tukeva laite voidaan myös määrittää käyttöä varten Xboxin äänikomennoilla. Lisätietoja on ohjeaiheessa Alexan ottaminen käyttöön Xbox Onea varten.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Onen uudet ominaisuudet" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?