Xbox Onen helppokäyttöasetukset

Voit määrittää Xbox Onen asetukset sen käytön helpottamiseksi muutamassa vaiheessa. Helppokäyttöasetukset ovat käytettävissä Asetukset-kohdassa. Jos haluat tuoda ne näkyviin, avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitsemalla sitten Järjestelmä > Asetukset > Helppokäyttötoiminnot. Jos käytät näppäimistöä, paina näppäinyhdistelmää Windows-logonäppäin + U.

Näiden asetusten avulla voit suorittaa monet tehtävät entistä helpommin:

• Käytä Xbox Onea ilman näyttöä. Lukija on näytönlukija, joka lukee näytön elementtien, kuten tekstin ja painikkeiden, äänikuvaukset ääneen.
  • Katso, mitä näytössä on. Suurennuslasi suurentaa näytössä olevan sisällön. Suuri kontrasti -toiminto helpottaa näytössä olevien kohteiden ja tekstin erottamista.
  • Muokkaa ääntä ja kuvaa. Tekstitysasetusten avulla voit valita, miltä tekstitys näyttää, kun katsot tuettuja DVD- ja Blu-ray-levyjä sekä monia tilausvideopalveluja. Pelikeskustelujen transkriptio muuntaa pelin aikaisen ääniviestinnän ruudulta luettavaan tekstimuotoon.
  • Mukauta ohjainta. Painikemäärityksen avulla voit määrittää ohjaimen asetukset tarkan pelielämyksen varmistamiseksi. Co-pilotin avulla voit yhdistää kahden ohjaimen syötteet niin, että kaksi henkilöä voi pelata samana pelaajana.

Huomautus Lukija ei ole käytettävissä kaikilla alueilla.