Siirry Xbox Onessa lukijaohjaimen pikanäppäimiä käyttäen

Seuraavien komentojen avulla voit siirtyä lukijan avulla käyttäen pelkästään ohjaintasi:

Ota käyttöön lukija. Paina ohjaimen Xbox-painiketta  , kunnes se alkaa täristä, ja paina sitten Valikkopainiketta.

Vaihda ohjain- ja lukijatilojen välillä. Kaksoisnapsauta Xbox-painiketta.

Nykyisen toiminnon aktivoiminen. Paina A-painiketta.

Takaisin. Paina B-painiketta.

Toista viimeinen kohde tai lopeta nykyisen kohteen kerronta. Paina X-painiketta.

Siirry seuraavaan tai edelliseen kohteeseen tai tekstiin. Paina suuntaohjainta  ylös tai alas.

Siirry edelliseen kohteeseen tai lukuun. Paina suuntaohjainta  vasemmalle tai oikealle.

Siirry seuraavaan tai edelliseen virstanpylvääseen. Paina X-painiketta  ja suuntaohjainta  ylös tai alas.

Siirry seuraavaan tai edelliseen otsikkoon. Paina X-painiketta  ja suuntaohjainta  vasemmalle tai oikealle.

Siirry seuraavaan tai edelliseen merkkiin. Paina vasenta  tai oikeaa bumper-painiketta .

Siirry seuraavaan tai edelliseen sanaan. Paina X-painiketta  ja vasenta  tai oikeaa bumper-painiketta .

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Siirry Xbox Onessa lukijaohjaimen pikanäppäimiä käyttäen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?