Ota suuri kontrasti käyttöön

Suuri kontrasti -toiminto helpottaa näytössä olevien kohteiden ja tekstin erottamista. Voit ottaa tämän toiminnon käyttöön vain Xbox One -konsolin Helppokäyttötoiminnot-kohdan asetuksissa.

• Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse Järjestelmä > Asetukset > Helppokäyttötoiminnot > Suuri kontrasti ja ota sitten käyttöön Tumma teema tai Vaalea teema.
  • Käytä äänikomentoja sanomalla "Hei Cortana, ota suuri kontrasti käyttöön." tai "Xbox, ota suuri kontrasti käyttöön."
  • Jos käytät näppäimistöä, voit ottaa suuren kontrastin käyttöön tai poistaa sen käytöstä painamalla Vaihtonäppäintä + Alt + PrtScn.

Huomautus: Tämä on koko konsolia koskeva asetus. Kun asetus on käytössä, kaikki konsolin tilien käyttäjät näkevät valitsemasi teeman. Tässä tilassa ei näytetä mukautettuja värejä ja taustoja.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Ota suuri kontrasti käyttöön" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?