Kuuntele monoäänellä

Monoulostulo yhdistää kaikki äänikanavat yhteen kanavaan. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitsemalla sitten Järjestelmä > Asetukset > Helppokäyttötoiminnot > Ääni ja valitse sitten Monoulostulo.

Tämä asetus ohittaa nykyiset äänilähtöasetukset. Yhdistetty monoulostulo kuulostaa samalta kaikissa kaiuttimissa.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Kuuntele monoäänellä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?