Hiiren ja näppäimistön tuki Xbox Onessa

Käytä langallisia USB-hiiriä ja -näppäimistöjä siirtymiseen määrätyissä peleissä ja sovelluksissa sekä näppäimistöä myös Xboxissa tapahtuvaan siirtymiseen.

Huomautus Xbox tukee hiiren ja näppäimistön käyttöä joissakin peleissä ja sovelluksissa, mutta se ei toimi kaikissa peleissä tai sovelluksissa. Pelin tai sovelluksen julkaisijan on otettava käyttöön tämä toiminto omaa sisältöään varten.

Hiiren tuki

Langalliset USB-hiiret toimivat vain tietyissä peleissä ja sovelluksissa, joissa on otettu käyttöön hiirellä siirtyminen. Tarkista pelit nähdäksesi, mahdollistavatko ne hiiren käytön.

Määritä hiiresi asetukset kohdassa Asetukset > Kinect ja laitteet. Osoittimen nopeutta voi säätää ja hiiren ykkös- ja kakkospainikkeita vaihtaa.

Huomaa:

• Et voi käyttää hiirtä aloitusnäytössä tai Xbox-käyttöliittymässä samalla, kun siirryt koontinäytössä.
  • Sinun pitää määrittää hiiresi ohjaimen avulla. Asetukset eivät tue hiiren vuorovaikutteisuustoimintoja.
  • Hiiri ei toimi Edgessä, jossa on jo näytön kohdistin.

Näppäimistön tuki

Liitä USB-näppäimistö Xboxiin konsolissa liikkumista ja helpompaa tekstinsyöttöä varten.

Toiminto Ohjaimen syöte Näppäimistön näppäin
Seuraavaan elementtiin siirtyminen - Sarkain
Edelliseen elementtiin siirtyminen - Vaihto + sarkain
Avaa opas Xbox-painike Windows-painike
Valitse A Välilyönti, Enter
Takaisin B Esc, askelpalautin
Avaa haku Y Y
Avaa valikko Valikkopainike Windows-näppäin + M
Change view (Vaihda näkymää) Näkymäpainike Windows-näppäin + V
Ylös Vasen sauva ylöspäin , suuntaohjain ylöspäin Ylänuoli
Alas Vasen sauva alaspäin, suuntaohjain alaspäin Alanuoli
Vasen Vasen sauva vasemmalle, suuntaohjain vasemmalle Vasen nuoli
Oikea Vasen sauva oikealle, suuntaohjain oikealle Oikea nuoli

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Hiiren ja näppäimistön tuki Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?