Xbox One -konsolin lukijan käynnistys

Lukija on näytön lukija, joka lukee tekstiä, painikkeita ja muita elementtejä ääneen.

• Jos käytät ohjainta, napauta ja pidä Xbox-painiketta painettuna,  kunnes se alkaa täristä, ja paina sitten valikkopainiketta. (Paina niitä uudelleen ottaaksesi lukijan pois käytöstä.)
  • Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse Järjestelmä > Asetukset > Helppokäyttötoiminnot > Lukija, jotta voit ottaa lukijan käyttöön tai poistaa sen käytöstä.
  • Näppäimistöä käytettäessä paina Windows-logonäppäin + Ctrl + Enter. (Paina niitä uudelleen ottaaksesi lukijan pois käytöstä.)

Käytä äänikomentoja sanomalla ”Hei Cortana, ota lukija käyttöön” tai ”Xbox, ota lukija käyttöön”.

Huomautus
Äänikomentotoiminnot eivät ehkä ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox One -konsolin lukijan käynnistys" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?