Lukijan ottaminen käyttöön

Lukija on näytön lukija, joka lukee tekstiä, painikkeita ja muita elementtejä ääneen.

• Jos käytät ohjainta, pidä Xbox-painiketta painettuna, kunnes se värisee, ja paina sitten valikkopainiketta . (Paina niitä uudelleen ottaaksesi lukijan pois käytöstä.)
  • Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Järjestelmä > Asetukset > Helppokäyttötoiminnot > Lukija ottaaksesi toiminnon käyttöön tai poistaaksesi sen käytöstä.
  • Jos käytät näppäimistöä, paina Windows + Ctrl + Enter -näppäimiä. (Paina niitä uudelleen poistaaksesi lukijan käytöstä.)
  • Käytä äänikomentoja sanomalla ”Xbox, ota lukija käyttöön”.

Huomautus
Äänikomentotoiminnot eivät ehkä ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Lukijan ottaminen käyttöön" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?