Käytä syötteen oppimistilaa Xbox Onessa

Syötteen oppimistila auttaa sinua oppimaan Xbox-ohjaimen tai näppäimistön painikkeet.

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Järjestelmä > Asetukset.
  2. Valitse Helppokäyttötoiminnot > Lukija ja valitse Lukija päälle.
  3. Valitse Input learning mode on (Syötteen oppimistila päällä). Kun Xbox-konsolisi on asetettu syötteen oppimistilaan, lukija lukee ääneen, mitä ohjaimen tai näppäimistön painiketta olet painanut. Esimerkiksi jos siirrät vasenta sauvaa, lukija sanoo ”vasen sauva”.

Voit poistaa syötteen oppimistilan käytöstä kaksoisnapauttamalla A-painiketta .

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Käytä syötteen oppimistilaa Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?