Käytä Xbox Onen suurennuslasia

Suurennuslasin avulla voit lähentää näytön, jotta näet tekstin ja kuvat Xbox Onessa paremmin. Voit käyttää suurennuslasia ohjaimellasi tai laitteeseen liitetyllä USB-näppäimistöllä.

Ota suurennuslasi käyttöön

• Jos käytät ohjainta, napauta ja pidä Xbox-painiketta painettuna,  kunnes se alkaa täristä, ja paina sitten näkymäpainiketta.
  • Jos käytät näppäimistöä, paina Windows-näppäintä ja plusmerkkiä (+).
  • Käytä äänikomentoja sanomalla ”Hei Cortana, ota suurennuslasi käyttöön” tai ”Xbox, ota suurennuslasi käyttöön”.

Käytä suurennuslasia

Ohjaimen kanssa

• Panoroi näytön alueeseen, jota haluat tarkastella, käyttämällä oikeaa sauvaa.
  • Vasemman sauvan avulla voit käsitellä näytössä olevia asioita.
  • Voit lähentää käyttämällä oikeaa liipaisinta.
  • Voit loitontaa käyttämällä vasenta liipaisinta.

Jos haluat käyttää liipaisimia ja oikeanpuoleista ohjainsauvaa samalla, kun pelaat peliä, kaksoisnapauta Xbox-painiketta . Tällä tavoin saat lukittua suurennuksen ja kaikki ohjaimesi hallintatoiminnot. Voit vaihtaa kohdennuskomennot takaisin käyttöön kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta uudelleen.

Huomautus Kun otat Suurennuslasi-työkalun käyttöön ohjaimella, et voi käyttää näppäimistöä näytössä liikkumiseen etkä valita asioita.

Näppäimistöllä.

• Paina Ctrl + Alt + jotakin nuolinäppäimistä panoroidaksesi sille näytön alueelle, jonka haluat nähdä.
  • Lähennä painamalla Windows-näppäintä ja plusmerkkiä (+).
  • Loitonna painamalla Windows-näppäintä ja miinusmerkkiä (-).
  • Paina Ctrl + Alt + välilyönti näyttääksesi Suurennuslasi-työkalun koko näytön tilassa.
  • Paina Sarkain -näppäintä siirtyäksesi näytön kohteiden välillä.
  • Valitse kohde painamalla välilyöntiä.
  • Voit sulkea Suurennuslasi-työkalun painamalla Windows-näppäintä ja Esc-näppäintä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Käytä Xbox Onen suurennuslasia" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?