Käytä Xbox Onen suurennuslasia

Suurennuslasin avulla voit lähentää näyttöä, jotta näet tekstin ja kuvat Xbox Onessa paremmin. Voit käyttää suurennuslasia ohjaimellasi tai laitteeseen liitetyllä USB-näppäimistöllä.

Ota suurennuslasi käyttöön

• Jos käytät ohjainta, pidä Xbox-painiketta painettuna, kunnes se värisee, ja paina sitten Näkymäpainiketta.
  • Näppäimistöä käytettäessä paina Windows-logonäppäintä + plus (+).
  • Käytä äänikomentoja sanomalla ”Hei Cortana, ota suurennuslasi käyttöön” tai ”Xbox, ota suurennuslasi käyttöön”.

Käytä suurennuslasia

Ohjaimen kanssa

• Panoroi näytön alueeseen, jota haluat tarkastella, käyttämällä oikeaa sauvaa.
  • Vasemman sauvan avulla voit käsitellä näytössä olevia esineitä.
  • Lähennä oikealla liipaisimella .
  • Loitonna vasemmalla liipaisimella .

Jos haluat käyttää liipaisimia ja oikeaa sauvaa pelaamisen aikana, paina pitkään Xbox painiketta lukitaksesi ohjaimesi suurennuksen ja komennot. Voit ottaa suurennuslasin komennot käyttöön painamalla Xbox-painiketta pitkään jälleen.

Huomautus Kun otat Suurennuslasin käyttöön ohjaimella, et voi käyttää näppäimistöä näytössä liikkumiseen etkä kohteiden valitsemiseen.

Näppäimistöllä

• Paina näppäinyhdistelmää Ctrl + Alt + nuolinäppäimet, kun haluat panoroida näytön alueeseen, jota haluat tarkastella.
  • Lähennä painamalla Windows-näppäintä ja plusmerkkiä (+).
  • Loitonna painamalla Windows-näppäintä ja miinusmerkkiä (-).
  • Paina Ctrl + Alt + välilyönti näyttääksesi Suurennuslasin koko näytön tilassa.
  • Paina Sarkain-näppäintä siirtyäksesi näytön kohteiden välillä.
  • Valitse kohde painamalla välilyöntiä.
  • Voit sulkea Suurennuslasin painamalla Windows-näppäintä ja Esc-näppäintä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Käytä Xbox Onen suurennuslasia" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?