Suoran televisiolähetyksen katseleminen lukijan kanssa Xbox One -konsolilla

Katso suoraa televisiolähetystä Xbox Onella yhdistämällä konsoli digitaalisen TV-sovittimeen tai DTV-antenniin ja -virittimeen ja käyttämällä Oneguidea. OneGuidea voidaan käyttää yhdessä lukijan kanssa. Lukija on sisäinen näytönlukuohjelma, joka lukee näytön tekstin ääneen ja kuvailee tapahtumat, joten voit käyttää Xbox Onea myös ilman näköyhteyttä.

Saat parhaat tulokset yhdistämällä USB-näppäimistön Xbox-konsoliin, kun käytät lukijaa. Seuraavia ohjeita varten oletetaan Xbox One -ohjaimen ja siihen liitetyn USB-näppäimistön käyttö.

Lukijan käynnistäminen

Pidä Xbox-painiketta alhaalla, kunnes se värisee, ja paina sitten Valikkopainiketta . Voit poistaa lukijan käytöstä painamalla näitä painikkeita uudelleen.

Näppäimistöä käytettäessä paina samanaikaisesti Windows-logonäppäintäja Enter-näppäintä voidaksesi käynnistää ja lopettaa lukijan käytön. Windows-näppäin on monissa näppäimistöissä alimmalla näppäinrivillä Alt-näppäimen vasemmalla tai oikealla puolella.

Sovelluksen avaaminen

1. Kirjaudu sisään omaan profiiliisi Xbox Onessa.
  2. Ennen kuin avaat sovelluksen, yhdistä digitaalinen kaapelivastaanotin HDMI-portin tai DTV-virittimen kautta USB-liitännän avulla. Jos yhdistät DTV-virittimen, Xbox pyytää sinua antamaan postinumeron, aikavyöhykkeen jne. ja hakemaan kanavat. Kaapelivastaanottimissa se tapahtuu myöhemmin.
  3. Siirry aloitusnäytössä kohtaan Omat pelit ja sovellukset ja paina Enter.
  4. Paina kerran alanuolta, jotta pääset Sovellukset-kohtaan, mene lajitteluvalikkoon ja paina Enter.
  5. Ylä- ja alanuolten avulla voit kohdistaa kohtaan Sort A-Z (Lajittele A-Z) ja paina sitten Enter.
  6. Siirry ensimmäiseen sovellukseen sovellusten luettelossa ja paina oikeaa nuolta, kunnes pääset kohtaan OneGuide. Avaa se painamalla Enter.

Sulje sovellus ja siirry aloitusnäyttöön painamalla ohjaimen Xbox-painiketta . Jos siirryt sovelluksesta aloitusnäyttöön, OneGuide näkyy kohdistettuna. Paina ohjaimen valikkopainiketta ja valitse Lopeta.

Siirtyminen

Paina näkymäpainiketta ohjaimessa, jotta voit käyttää MiniGuidea, näyttöasetustilaa ja järjestelmän ohjetta. Kun kyseinen toiminto on käytössä, MiniGuidessa on joukko painikkeita kätevästi valmiina pikakäyttöä varten sarkainnäppäimen kautta:

• Näytä vain suosikkikanavat
  • Näytä vain viimeisimmät kanavat
  • Näytä vain TV-ohjelmatiedot

Paina ohjaimen valikkopainiketta avataksesi painikkeet toiminnoille TV-ohjelmatiedot (kaikki kanavat, suositut, ja suosikit), Elokuvat (luettelo eri palveluntarjoajien tarjoamat elokuvat, mukaan lukien TV-lähetyksessä esitettävät elokuvat) ja TV (luettelo käytettävissä olevien sovellusten televisiosisällöstä).

Voit siirtyä sovelluksessa näppäimistön avulla painamalla oikeaa, vasenta, ylä- ja alanuolinäppäimiä. Voit käyttää ohjaimella joko vasenta sauvaa tai suuntaohjainta A-painikkeen kanssa valitsemiseen ja B-painikkeen kanssa takaisin siirtymiseen.

Suorien televisiolähetysten määrittäminen ja käyttäminen Xbox Onessa

Yhdistä digitaalinen digiboksi HDMI-liitännän kautta tai kytke DTV-viritin USB-liitännän kautta. Avaa OneGuide aiemmin kuvattujen ohjeiden mukaisesti ja noudata näytön ohjeita, jotta voit valita oman aikavyöhykkeesi, kaapelitelevisiotarjoajan jne.

Voit muuttaa tai nollata TV-asetuksia tai määrittää laitehallinnan, äänen ja videon asetukset seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Siirry oikean nuolinäppäimen avulla Järjestelmä-välilehteen ja paina sitten Enter.
  3. Siirry alanuolinäppäimellä kohtaan Asetukset ja paina sitten Enter.
  4. Käytä alanuolinäppäintä ja siirry kohtaan TV ja OneGuide, valitse oikea nuolinäppäin ja paina Enter-näppäintä, jotta voit määrittää seuraavat asetukset:
    • OneGuide: Määritä EPG:n (sähköinen ohjelmaopas) asetukset, mukaan lukien TV-palveluntarjoajan tietojen palauttaminen.
    • Laitehallinta: Määritä Xbox-hallinnan osien tuotemerkit, mukaan lukien virranhallinta-asetukset.
    • TV-viritin: ATSC:n maanpäällisen asetusten tekemistä ja QAM:n langattomien digitaalisten TV-signaalien tyhjentämistä varten.
    • Ääni ja video: HDMI- ja äänen lähtösignaalin määritykset.
    • Vianmääritys: Raportoi ongelmista tai palauta kaikki TV-määritykset.

Etsi ja valitse kanavat

Paina ohjaimen valikkopainiketta ja siirry kohtaan TV-ohjelmatiedot: kaikki kanavat nähdäksesi EPG:n (sähköinen ohjelmaopas) palvelut.

Kanavat näkyvät ruudukossa. Vasemmanpuoleisessa sarakkeessa on kanavan nimi kanavanumeron perusteella numerojärjestyksessä. Sarakkeen oikealla puolella on ohjelmien nimi, aika ja päivämäärä pinottuna vasemmalta oikealle päivänajan mukaan. Parhaillaan toistettavat ohjelmat ovat luettelossa ensimmäisinä.

Ala- ja ylänuolinäppäimillä voit siirtyä siinä sarakkeessa, jossa olet. Kanavien nimet luetaan myös silloin, kun selaat kohteita ohjelmasarakkeessa.

Paina katselun aikana vaihtonäppäintä ja ylös- tai alaspäinnuolinäppäintä , jotta pääset käyttämään MiniGuiden painikkeita toiminnoille Show favorite channels only (Näytä suosikkikanavat), Show recent channels only (Näytä viimeisimmät kanavat) ja Show TV listings only (Näytä TV-ohjelmatiedot). Voit sulkea MiniGuiden valitsemalla Esc.

Elokuvat ja TV-ohjelmat -sivuilla sovellukset ja ohjelmat on järjestetty luetteloihin. Voit siirtyä luetteloiden välillä vaihto- ja sarkainnäppäimillä ja ylös- ja alaspäin luetteloissa nuolinäppäinten avulla. Nimikkeet luetaan ääneen, kun kohdistat luettelon ensimmäiseen kohteeseen.

Toiston hallinta

TV-palveluntarjoajan ja katselemasi kanavan mukaan voit ehkä keskeyttää ja siirtyä taaksepäin ja eteenpäin omissa ohjelmissasi.

Kun ohjelmaa toistetaan, voit avata toistopainikkeet painamalla välilyöntiä, ja paina sitten välilyöntiä uudelleen, niin voit keskeyttää. Paina oikeaa ja vasenta nuolinäppäintä, jotta voit kelata eteenpäin, siirtyä eteenpäin, pysäyttää, kelata taaksepäin ja siirtyä taaksepäin (kun nämä asetukset ovat mahdollisia).

Tekstityksen käyttöönotto

Tekstitys toimi seuraavasti, TV-asetusten mukaan:

• Digitaaliset kaapelilähetykset: ota käyttöön kuvatekstit tai tekstitykset (kun saatavilla) digitaalisessa TV-sovittimessa. Näet ne Xboxilla tapahtuvan katselun aikana.
  • Antenni-DTV-viritintä käytettäessä: Ota tekstitys käyttöön toisto-ohjaimilla Xboxilla katselemisen ohessa.

Jos tarvitset lukijaan tai muihin Microsoftin käyttöä helpottaviin toimintoihin liittyvää teknistä tukea ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Suoran televisiolähetyksen katseleminen lukijan kanssa Xbox One -konsolilla" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?