Laajennettu Xbox Onen virheiden raportointi

Voit valita, haluatko osallistua laajennettuun virheiden raportointiin. Nämä raportit antavat Microsoftille parhaat mahdollisuudet korjata ongelmia, joita olet mahdollisesti kohdannut Xbox Onella.

Laajennettu virheraportointi voi sisältää laitteen muistin tilatiedot, kun järjestelmä tai sovellus kaatuu. Siihen saattaa tahattomasti sisältyä tunnistettavia henkilötietoja.

Tarjoamme virheraporttitietojen rajoitettuja osia kumppaneille (kuten OEM-valmistajille) auttaaksemme kumppaneita vianmääritystyössä sellaisten tuotteiden ja palveluiden osalta, jotka toimivat Windowsissa tai muiden Microsoft-tuotteiden ja -palveluiden kanssa. Kumppaneilla on lupa käyttää näitä tietoja ainoastaan kyseisten tuotteiden ja palvelujen korjaamiseen sekä parantamiseen.

Laajennetun virheiden raportoimisen asetusten hallinta

Kahdet eri asetukset ohjaavat konsolin laajennettua virheraportointia: yleinen laiteasetus ja käyttäjäkohtainen asetus. Jos yleinen laiteasetus on poistettu käytöstä, laajennettua virheraportointia ei suoriteta riippumatta käyttäjäkohtaisista asetuksista. Yleinen laiteasetus on käytössä oletusarvoisesti.

Kun kirjaudut sisään Xbox Oneen ensimmäistä kertaa, voit valita, haluatko osallistua laajennettuun virheraportointiin. Tämä on käyttäjäkohtainen asetus. Jos päätät olla osallistumatta, lähetät Microsoftille vähemmän käyttöösi ja kohdallasi ilmenneisiin virheisiin perustuvia tietoja Xbox Onen korjaamista ja parantamista varten.

Useat käyttäjät voivat olla kirjautuneina sisään Xbox One -konsoliin milloin tahansa. Jos kuka tahansa konsolin kirjautunut on päättänyt olla osallistumatta laajennettuun virheraportointiin tai jos yleinen laiteasetus on poistettu käytöstä, Microsoft noudattaa kyseistä asetusta, joten laajennettua virheiden raportointia ei suoriteta.

Voit muuttaa laitteen yleistä laajennetun virheiden raportoinnin asetusta seuraavasti:

1. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Konsolin tiedot.
  2. Vaihda asetukseksi Salli laajennettu virheiden raportointi.

Voit muuttaa omaa laajennetun virheiden raportoinnin asetustasi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään profiiliisi.
  2. Valitse Asetukset > Tili > Tietosuoja ja verkkoturva.
  3. Valitse Xbox Liven tietosuoja > Näytä lisätiedot ja mukauta > Tietojen kerääminen.
  4. Muuta asetukseksi You can share enhanced error reports (Voit jakaa laajennettuja virheraportteja).

Omaa laajennetun virheiden raportoimisen asetustasi sovelletaan vain nykyiseen konsoliin. Jos kirjaudut sisään toiseen konsoliin ja haluat muuttaa asetusta, toista nämä vaiheet sillä konsolilla.

Jos konsoli on rekisteröity Xbox Insider Program -ohjelmaan tai kuuluu kehittäjäohjelmaan, et välttämättä voi poistaa näitä asetuksia käytöstä. Jos et halua osallistua laajennettuun virheraportointiin, sinun on poistettava konsoli ohjelmasta.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Laajennettu Xbox Onen virheiden raportointi" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?