Virhe 0x80072EFE ilmenee, kun yrität päivittää tai käynnistää sisältöä Xbox One -konsolilla

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität asentaa tai päivittää peliä tai sovellusta Xbox One -konsolissa:

Virhe 0x80072EFE

Tämä tarkoittaa, että verkkoyhteys katkesi, kun yritit hakea nimikkeen päivityksen.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Ostaminen ja sisällön käyttäminen: toimii
2019-06-27T10:04:12.3579425+00:00

Ratkaisu 2: Käynnistä kotiverkkolaite uudelleen

Käynnistä modeemi, yhdyskäytävä tai reititin uudelleen. Usein ongelma korjaantuu tällä tavoin. Jos ongelma ei poistu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Testaa Xbox Live -yhteys

Tarkista Yksityiskohtaiset verkkotiedot ja varmista, että pakettihäviö on alle viisi prosenttia:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse kohdasta Järjestelmä > Asetukset ja Verkko > Verkkoasetukset.
  3. Valitse Yksityiskohtaiset verkkotiedot.
  4. Voit tarkastella kohdan Menetetyt paketit tietoja.

Jos näet enemmän kuin viisi prosenttia pakettihävikkiä, suorita Xbox Onen moninpelien yhteysvirheiden ratkaisu ja valitse You have high packet loss (Suuri pakettihäviö).

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x80072EFE ilmenee, kun yrität päivittää tai käynnistää sisältöä Xbox One -konsolilla" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?