Virhe 0x80040900 ilmenee, kun kirjaudut sisään Xbox One -konsoliin

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität kirjautua sisään Xbox One -konsoliin:

0x80040900

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Yritä uudelleen

Odota minuutin ajan ja yritä sitten uudelleen.

Ratkaisu 2: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet siellä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2018-10-22T18:07:40.2981499+00:00

Ratkaisu 3: Käynnistä Xbox uudelleen

1. Pidä Xbox-konsolin virtapainiketta painettuna 10 sekunnin ajan.
  2. Odota, että Xbox sammuu kokonaan.
  3. Käynnistä se sitten ja yritä uudelleen sisäänkirjautumista.

Ratkaisu 4: Palauta Xbox-asetukset

Varoitus Tämän tekeminen palauttaa Xbox-konsolisi tehdasasetukset ja poistaa kaikki profiilit, tallennetut pelit ja asetukset. Mitkä tahansa tallennetut pelit ja muut tiedot, joita ei ole synkronoitu Xbox Liven kanssa, menetetään. Konsoli synkronoidaan automaattisesti Xbox Liven kanssa, kun se yhdistetään palveluun. Mutta jos olet ollut offline-tilassa jonkin aikaa, on suositeltavaa keksiä jokin tapa Xbox Live -yhteyden muodostamiseen ennen oletusasetusten palauttamista.

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Konsolin tiedot.
  3. Valitse Reset console (Nollaa konsoli) ja noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita.
  4. Yritä kirjautua uudelleen sisään asetusten nollaamisen jälkeen.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x80040900 ilmenee, kun kirjaudut sisään Xbox One -konsoliin" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?