Virhe 0x80048051 ilmenee, kun yrität kirjautua sisään Xbox One -konsoliin

Saatat saada seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität kirjautua sisään Xbox One -konsoliisi:

0x80048051
Try again later or maybe check your account.
(Yritä myöhemmin uudelleen tai tarkista tilisi.)

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox Livessä tai konsolissa on ilmennyt odottamaton virhe.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -tilailmoitukset

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-11-19T04:05:19.2378931+00:00

Ratkaisu 2: Sammuta ja käynnistä verkkolaitteet ja käynnistä konsoli uudelleen

Sammuta ja käynnistä verkkolaitteet ja käynnistä konsoli uudelleen seuraavasti:

1. Irrota virtakaapeli reitittimen, modeemin tai yhdyskäytävän takaosasta ja odota noin 5 minuuttia. Jos käytössäsi on reititin ja modeemi, irrota virtakaapeli kummastakin laitteesta.
  2. Kytke virtakaapeli 5 minuutin kuluttua ensin modeemiin tai yhdyskäytävään, ja odota, että kaikki valot palautuvat normaalitilaan.
  3. Jos käytössä on reititin, kytke se ja odota, että kaikki valot palautuvat normaalitilaan.
  4. Avaa opas painamalla Xbox One -konsolin Xbox-painiketta .
  5. Valitse Asetukset.
  6. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  7. Vahvista valitsemalla Kyllä.

Huomautus Jos et pysty avaamaan opasta tai konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.