Virhe 0x80048051 ilmenee, kun yrität kirjautua sisään Xbox One -konsoliin

Saatat saada seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität kirjautua sisään Xbox One -konsoliisi:

0x80048051
Yritä myöhemmin uudelleen tai tarkista tilisi.

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox Livessä tai konsolissa on ilmennyt odottamaton virhe.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -tilailmoitukset

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2019-09-15T05:38:53.1370482+00:00

Ratkaisu 2: Sammuta ja käynnistä verkkolaitteet ja käynnistä konsoli uudelleen

Sammuta ja käynnistä verkkolaitteet ja käynnistä konsoli uudelleen seuraavasti:

1. Irrota virtakaapeli reitittimen, modeemin tai yhdyskäytävän takaosasta ja odota 5 minuuttia. Jos käytössäsi on reititin ja modeemi, irrota virtakaapeli kummastakin laitteesta.
  2. Kytke virtakaapeli 5 minuutin kuluttua ensin modeemiin tai yhdyskäytävään, ja odota, että kaikki valot palautuvat normaalitilaan.
  3. Jos käytössä on reititin, kytke se ja odota, että kaikki valot palautuvat normaalitilaan.
  4. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  5. ValitseKäynnistä konsoli uudelleen.
  6. Valitse Käynnistä uudelleen.

Huomautus Jos konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta  noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta .

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x80048051 ilmenee, kun yrität kirjautua sisään Xbox One -konsoliin" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?